Skip to main content

Een strategie voor je KMO? Probeer de 1 pagina strategie.

Deze editie is opgestart en volzet. In het najaar 2021 start een nieuwe editie in regio Mechelen. Meer info bij carolien.jans@voka.be

 

 

Dit eenvoudig en soepel strategieconcept is ontwikkeld op maat van kmo's en met behulp van tal van ondernemers. Na de sessies heb jij een beknopt en overzichtelijk strategieplan op één A4 en een 10-stappen strategie ontwikkelingstraject dat werkt voor jouw bedrijf.

Programma

Je ontwikkelt onder begeleiding van de experten een goed doordacht en becijferd strategieplan voor je eigen bedrijf. Dit plan stelt je in staat concrete groeiprojecten te definiëren en je financieringsbehoeften in kaart te brengen.

Tijdens 10 interactieve groeps- en werksessies krijg je toelichtingen en praktische tips mee en deel je je ervaringen in een kleine groep deelnemers (max.10). Ook tussen de sessies werk je individueel aan je eigen plan. Dit doe je onder begeleiding van één van de experten, op wie je steeds kan terug vallen als ondersteuning of klankbord. ook tussen de sessies door.

 

Sessie 1: Beginselen balans- en resultatenrekening analyse

Sessies 2-4: Analysefase

Sessies 5-6: Oriëntatiefase

Sessies 7-8: Planningsfase

Sessie 9: Uitvoeringsfase

Sessie 10: Financieringsbehoeften en -mogelijkheden

 

Doelgroep

Ambitieuze zaakvoerders of financiële managers van groeiende kmo's. Deelname van beide profielen samen is een meerwaarde.

 

Experten

Jan Vercammen

Jan is sinds 2007 CEO bij verschillende B2B bedrijven ; eerst bij de Egemin Group, later Dematic en momenteel bij het technologiebedrijf Rombit.

Hij combineert daarbij een technische achtergrond (burgerlijk ingenieur) met strategisch-commercieel denken.  Hij kan zich goed inleven in de professionele leefwereld van ondernemers, bedrijfsleiders en – eigenaars.  Zijn inbreng bevindt zich op het terrein van strategie, B2B marketing, (business model) innovatie en het leiderschap dat daarbij nodig is. 

De concepten uit de 1-pagina strategie worden geïllustreerd door zijn ervaringen uit de praktijk. 

 

Greet Daems

Greet studeerde af als handelsingenieur en adviseert nu KMO-bedrijfsleiders als financieel strategisch coach.
Ze staat al 25 jaar dag in dag uit te midden van KMO-ondernemers. Hun leefwereld is dan ook de hare.
Boekhoudcijfers vertalen naar begrijpbare info over jouw bedrijf waar je praktisch mee aan de slag kan is haar passie.
Greet is een enthousiast, no-nonsens iemand die de taal van de ondernemer spreekt.
Ze is zeer kritisch en zet je aan tot nadenken.
Ze is dan ook je ideale klankbord op vlak van cijfers en strategie.

 

Dankzij de steun van VLAIO betaal je voor dit traject ter waarde van 3200 euro slechts 1000 euro. Strategische consultancy voor de prijs van een opleiding!

 

AIO

 

 

 

“De 1-pagina strategie voor kmo-ondernemers met groeiambitie” 

(Vic Wouters, Guy Vercauteren, Erik De Schutter) - www.de1paginastrategie.be

 

Contactpersoon

Carolien Jans

Project manager

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Prijs: €1000 (excl. btw)

Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. KMO portefeuille is daarom niet van toepassing.

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Ontdek onze vacatures!
Plan je bezoek in ons Experience Center!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx