Kmo-management voor de rechterhand van de bedrijfsleider

19/01/2018

Het lerend netwerk kmo-management voor de rechterhand van de bedrijfsleider bestaat uit boeiende en praktijkgerichte sessies waarbij de verschillende domeinen van de onderneming aan bod komen. Gedurende vijf sessies worden ervaringen en boeiende cases uitgewisseld onder de deelnemers en gefaciliteerd door een ervaren begeleider. Voor sommige sessies nodigen we een gastspreker uit. Individuele vragen vormen de basis voor het programma.

Bent u de rechterhand van de zaakvoerder? Herkent u zich in deze omschrijving?

U bent het eerste aanspreekpunt van de bedrijfsleider. Daar waar de bedrijfsleider het heeft over het wat en waarom, denkt u aan hoe en wanneer. U geniet veel gedelegeerde macht. Snel en efficiënt het hoofd bieden aan diverse problemen over de verschillende bedrijfsdomeinen heen, is voor u dagelijkse kost. U heeft dan ook heel wat boeiende en diverse uitdagingen, maar zoekt daarom ook soms naar een klankbord.

Programma

Wenst u uw kennis over de verschillende bedrijfsdomeinen te verruimen? Wenst u ervaringen te delen met andere bedrijven? Tijdens dit lerend netwerk wordt u geïnspireerd door de aanpak van uw collega deelnemers en verwerft u nieuwe inzichten.

  • 19/01 Kennismaking – rol als rechterhand – bedrijfscultuur – strategisch plan
  • 19/02 Financieel plan – financiering – balanslezen – resultatenrekening
  • 16/03 Operationeel plan – projectmanagement
  • 27/04 Werken met KPI's
  • 25/05 HR – motiveren – verloning – communicatie

Trainer

Fanny Verhauwaert is een dynamische professional die haar doorzettingsvermogen en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Als voormalig bedrijfsleidster in internationale bedrijven, bouwde ze heel wat ervaring op in veranderingsmanagement, proces- en projectmanagement. Vandaag is ze zaakvoerder van Tripiedo en begeleidt ze familiebedrijven in hun groei- en overdrachtstrajecten.

Informatie en inschrijvingen

Nog vragen? Stuur een mailtje naar Marjolein Haan of bel 09 266 14 51.