Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Management Assistants

Human Resources

Als management assistent ben je een echte 'duizendpoot'. Kan je voor deze boeiende, veelzijdige functie een inspirerend klankbord en interessant netwerk goed gebruiken? Dan is dit lerend netwerk zeker iets voor jou. 

Als management assistent ben je een echte 'duizendpoot'. Je ondersteunt de directie of het management team. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen binnen de eigen organisatie en daarbuiten. Ook krijg je te maken met allerlei vertrouwelijke informatie. Je behartigt heel wat verschillende taken waarbij efficiëntie, creativiteit en stressbestendigheid essentieel zijn. 

Kan je voor deze boeiende, veelzijdige functie een inspirerend klankbord en interessant netwerk goed gebruiken? Dan is dit Lerend Netwerk zeker iets voor jou. 

De kracht van een lerend netwerk

Gedurende 4 sessies van een halve dag word je samen met andere management assistenten professioneel begeleid door een expert en wissel je onderling heel wat kennis en ervaring uit.

De thema’s bepalen we samen met de groep zodat dit traject op jullie maat wordt uitgewerkt en beantwoordt aan jullie verwachtingen. 

Mogelijke thema’s kunnen zijn:

  • Efficiënt (samen) werken
  • Handige digitale tools
  • Time- en focusmanagement
  • Boost je motivatie en werkplezier
  • Positieve werksfeer en betrokkenheid creëren
  • Impactvolle interne communicatie 
  • Boeiende presentaties maken
  • Onvergetelijke events organiseren 

De kick-off op 17 oktober 2024 vindt plaats bij Voka. De volgende sessies gaan door bij de deelnemende bedrijven. Op die manier krijgen we een beeld hoe het er bij andere organisaties aan toe gaat en wat we van elkaar kunnen opsteken. 

Management Assistant Day 2025

Het traject sluiten we feestelijk af met de Management Assistant Day 2025. Een boeiende dag op een inspirerende locatie vol creatieve en innovatieve workshops. Je wordt in de bloemetjes gezet en verwend met leuke attenties. En bovendien krijg je er nog een uitgebreid netwerk bovenop! 
 

Het lerend netwerk is een veilige ruimte waar je volledig jezelf kan zijn.

Contactpersoon

Regine Vyverman

Opleidingen - Arbeidsmarkt

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 950 euro (excl. btw)

Niet-leden: op aanvraag

Nog geen lid?

Neem contact op met welkom@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

10% korting voor een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf.

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen, indien u hiervoor in aanmerking komt. Ons registratienummer is DV.O105301. Registreer u nu op www.kmo-portefeuille.be

kmo-portefeuille