Jong Voka Antwerpen-Waasland: op de beats van Bernstein en Buscemi

06/12/2018

In samenwerking met Antwerp Symphony Orchestra biedt Jong Voka Antwerpen-Waasland jou de geweldige kans om je op een unieke manier onder te dompelen in klassieke muziek.

Op donderdag 6 december staat Bart Cannaerts als Master of Ceremony op het podium van de Koningin Elisabethzaal tijdens het eerste Clubconcert van dit seizoen. Op het programma staat muziek van Amerikaans componist, dirigent en pianist Leonard Bernstein.

Tijdens de clubconcerten verloopt de concertavond net iets anders dan gewend: er is geen dresscode en het concert duurt slechts 60 minuten. Het orkest speelt korte stukken uit bekend klassiek werk, een topsolist verbaast je met zijn waanzinnige muzikale skills en Bart Cannaerts praat geheel op eigen wijze met dirigent en muzikanten over het verhaal achter de muziek.
Na afloop wordt het atrium omgetoverd in een club waar je met DJ Buscemi en drankje kan genieten van een sfeervolle afterparty. Zo komen verschillende werelden bij elkaar in een casual avond die net iets anders brengt dan de concerten en festivals die je gewend bent!

Zin om je te laten verrassen voor een niet te missen concert in de prachtige Koningin Elisabethzaal? Schrijf je dan snel in!

Het aantal plaatsen is beperkt tot 2 personen per bedrijf.