Skip to main content
niko

Achter de schermen bij Niko (GRATIS)

Familiebedrijf Niko mag zich sinds februari Factory of the Future noemen. De Belgische marktleider in schakelmateriaal, stopcontacten en huisautomatisering ontving deze onderscheiding voor haar toekomstgerichte inspanningen. Wij mogen er een kijkje nemen achter de schermen.

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Niko vindt er eveneens een tentoonstelling plaats. Die geeft een overzicht van de geschiedenis van Niko in de tijdsgeest van de voorbije 100 jaar. In het tweede luik van deze expo nodigt Niko de bezoeker uit om op een interactieve manier mee na te denken over de toekomst van wonen en werken.
 
Programma
 
9.30 uur
Onthaal met versnapering.
 
10.00 uur
Verwelkoming door Filip De Clercq, regiovoorzitter Waasland Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.
 
10.10 uur
Uiteenzetting door Jo De Backer, executive director Niko Group én voorzitter Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.
 
10.45 uur
Tentoonstelling over 100 jaar Niko en rondleiding doorheen het gebouw, waarbij de gidsen inzoomen op de nieuwe machines, alsook de flexibiliteit en de nieuwe arbeidsvormen.
 
11.45 uur
Receptie met broodjes aangeboden door Niko.
 
13.00 uur
Voorziene einde.

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden.

Voorwaarden

Plaatsen zijn beperkt. Maximum 1 deelnemer per bedrijf.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor omwille van concurrentieredenen inschrijvingen te weigeren.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx