Skip to main content
Productiefoto Argex

Achter de schermen bij Argex (GRATIS)

Zoveel meer dan een kleikorrel!

Bij kleikorrels denkt u misschien spontaan aan de drainagekorrel bij bloemen en planten. Maar dat is al lang niet meer de enige functie van de kleikorrel! Constant onderzoek en innovatie heeft ervoor gezorgd dat de kleikorrel tegenwoordig een belangrijk bestanddeel is bij verschillende bouwtoepassingen, zoals thermovloeren en beton. Maar wist u dat het ook gebruikt kan worden als alternatief voor strooizout?

Benieuwd naar hoe deze kleine kleibolletjes worden gemaakt en in welke toepassingen ze nog worden gebruikt? Neem dan op 27 maart deel aan het bedrijfsbezoek bij Argex.
 
Over Argex: is een innovatief, dynamisch en flexibel bedrijf dat kan rekenen op decennialange ervaring wat vandaag resulteert in een productiecapaciteit van 500.000 m³ kleikorrels per jaar. Vanuit de thuishaven te Burcht/Zwijndrecht in België, verdeelt Argex haar geëxpandeerde kleikorrels op de nationale en internationale markt.

Programma

13.30 uur
Ontvangst

14.00 uur
Verwelkoming door Dirk Bulteel, directeur Waasland, Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Bedrijfsvoorstelling Argex met aansluitend de bedrijfsrondleiding

16.00 uur
Netwerkmoment aangeboden door Argex

Benieuwd? Schrijf u dan nu in!
Let op: Plaatsen zijn beperkt, max. 1 deelnemer per bedrijf.

Adres

Argex
Kruibeeksesteenweg 162
2070 Burcht

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden.

Plaatsen zijn beperkt. Maximum 1 deelnemer per bedrijf.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor omwille van concurrentieredenen inschrijvingen te weigeren.

Hulp nodig?

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx