Skip to main content
  • Home
  • Netwerken Vlaams-Brabant
Netwerken Vlaams-Brabant

Netwerken Vlaams-Brabant

Wil je netwerken in Vlaams-Brabant? Voka brengt ondernemers samen en stimuleert netwerken op verschillende manieren. Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant is het grootste en nabije ondernemersnetwerk in Vlaams-Brabant met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals.

Netwerken met ondernemers uit je regio

Netwerken levert voor veel bedrijven een enorme meerwaarde. Voka is gespecialiseerd in het organiseren van netwerkevenementen. Voka’s doel is om ondernemers te helpen en te koppelen aan andere ondernemers met de juiste profielen.

Netwerken kan in Vlaams-Brabant op verschillende evenementen die zijn samengesteld naar de behoeften van ondernemers. Enkele populaire netwerkevents zijn Vokartiest, de Nieuwjaarsreceptie, de ontbijtclubs, MIP’s (Meet Inspiring People), Reloads… Deze evenementen trekken ondernemers met verschillende profielen aan. Daarom is netwerken bij Voka Vlaams-Brabant een schot in de roos. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten, leidde al vaak tot betere beslissingen en verrassende inzichten.