Skip to main content
  • Netwerken in Vlaams-Brabant

Netwerken in Vlaams-Brabant

Voka verbindt ondernemers en stimuleert netwerken op verschillende manieren als grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaams-Brabant.  

Netwerken met ondernemers uit je regio

Netwerken levert voor veel bedrijven een enorme meerwaarde. Voka is gespecialiseerd in het organiseren van netwerkevenementen. Voka’s doel is om ondernemers te helpen en te koppelen aan andere ondernemers met de juiste profielen.

Netwerken kan in Vlaams-Brabant op verschillende evenementen die zijn samengesteld naar de behoeften van ondernemers. Enkele populaire netwerkevents zijn Vokartiest, de Nieuwjaarsreceptie, de ontbijtclubs, MIP’s (Meet Inspiring People), Reloads… Deze evenementen trekken ondernemers met verschillende profielen aan. Daarom is netwerken bij Voka Vlaams-Brabant een schot in de roos 🏹. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten, leidde al vaak tot betere beslissingen en verrassende inzichten.

Ontdek daarom:

Maar hoe kan je in tijden waarin we fysiek afstand van elkaar (moeten) nemen als ondernemer toch de interactie met je netwerk aangaan en je professionele relaties blijven onderhouden? Voka zet alle tips & tricks voor digitale netwerkers op een rijtje in ons e-book Online Netwerken