Skip to main content

Nieuws

Bart Van Craeynest
Nieuws

Krapte op de arbeidsmarkt komt na deze crisis snel terug

Als we straks terugkeren naar een normalere economische situatie zal de structurele krapte op de arbeidsmarkt die de voorbije jaren heel wat bedrijven parten speelde zich vrij snel terug laten voelen. Dat die krapte gepaard gaat met een werkzaamheidsgraad die bij de laagste van Europa hoort, blijft een pijnlijke illustratie van een slecht georganiseerde arbeidsmarkt. 

Karen Boers
Nieuws

Schoolverlaters headhunten

Digitaal talent is schaars en waar kan je nog niet-ontdekt talent oppikken? Karen Boers boldy goes where no one has gone before. En vindt er talent in overvloed.

Bart Van Craeynest
Nieuws

Nood aan meer flexibiliteit op de arbeidsmarkt

Voor sommige partijen rond de onderhandelingstafel heeft de huidige regeringsvorming op z’n minst gedeeltelijk te maken met het zich afzetten tegen het eerdere ‘Zweedse’ beleid. Nochtans moet zeker één van de kernideeën van de Zweedse coalitie, met name veel meer mensen aan het werk krijgen, ook voor de volgende regering(en) een cruciale prioriteit blijven.

hr congres
Nieuws

Phygital hr-congres boeit met actuele topics

Veertien sprekers, twee hosts en veertien medewerkers waren achter de schermen in de weer zodat u digitaal vanop uw zonnig terras, uw thuiswerkplek of uw kantoor ons eerste phygital hr-congres, in sam

ING
SD  Worx