Skip to main content

Nieuws

GA CH
Nieuws

Mercurio Global Ambassadors: China

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om uw onderneming internationaal te steunen.

najaarsbrochure 2020
Nieuws

Ontdek onze najaarsbrochure 2020

In deze najaarsbrochure 2020 hebben we onze expertise en ons aanbod georganiseerd rond alle managementdomeinen die er voor u en uw medewerkers toe doen.

Persbericht Brexit
Voka-Persbericht

Voka West-Vlaanderen verheugd over brexit-akkoord

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen is verheugd dat de EU en het Verenigd Koninkrijk een akkoord over de brexit hebben bereikt. Tijdens een werkbezoek aan West-Vlaanderen deze ochtend van de Britse ambassadeur kreeg een groep van West-Vlaamse ondernemers uit eerste bron de details van het akkoord mee.

wet macron
Nieuws

Wet Macron – Frans protectionisme in de praktijk

Na verschillende onderhandelingen en lobbywerk heeft de Franse Arbeidsministerie in september 2018 een nieuwe wetgeving uitgevaardigd rond o.a. detacheringen. In juni 2019 werd eindelijk het Uitvoerdecreet (Décret n° 2019-555) en Besluit gepubliceerd. Het Decreet en Besluit omvatten nieuwe bepalingen, hoewel er weinig progressie is. 

Bert Mons
Opinie

Welke techscene?

Benieuwd hoe de techscene van onze provincie scoort tegenover die in België en Europa? Voka West-Vlaanderen nam de proef op de som.

brexit
Nieuws

No deal brexit meer dan ooit realistisch

In de week van 22 juli werd Boris Johnson in het Verenigd Koninkrijk verkozen als nieuwe Prime Minister (PM). Tijdens één van zijn eerste toespraken heeft de nieuwe PM reeds duidelijk gemaak

Ontdek de najaarsbrochure 2019
Nieuws

Ontdek de najaarsbrochure 2019

In deze najaarsbrochure 2019 hebben we onze expertise en ons aanbod georganiseerd rond alle managementdomeinen die er voor u en uw medewerkers toe doen.

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx