Skip to main content

Nieuws

Dankjewel-flyer
Nieuws

Voka zegt 100.000 keer dankjewel aan werknemers

In de nasleep van ‘Vlaanderens mooiste’ organiseert Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vanaf vandaag tot en met vrijdag 26 april zijn eigen Ronde van Vlaanderen. De bedoeling?

Wasbar
Gesponsorde inhoud

Van cool concept tot eigen bedrijf - het succesverhaal van Dries & Yuri

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde stampten de voorbije jaren het ene succesvolle concept na het andere uit de grond. De “jongens van WASBAR” hebben daardoor heel wat geleerd over wat het betekent om manager en ondernemer te zijn. Hun passie voor ondernemerschap willen ze overbrengen op Work Smarter. Daar zullen ze niet alleen businesstips geven, maar ook hun eigen ervaringen delen. De succesverhalen, maar ook de keren dat ze keihard tegen de muur zijn gelopen. Want proberen en falen is de beste leerschool, daarvan zijn ze overtuigd. Wij gingen alvast even kort met hen in dialoog.

Bart Van Craeynest
Opinie

COLUMN - Ernstig beleid

Verschillende politici vlogen de voorbije dagen bijna uit de bocht door de snelheid waarmee ze hun kar keerden over de slimme kilometerheffing of rekeningrijden. Dat was op z’n zachtst gezegd bizar.

Verkiezingen 2019: Durf kiezen, durf ondernemen
Nieuws

Verkiezingen 2019: Durf kiezen, durf ondernemen

Op 26 mei zijn er Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Onder de titel ‘Durf kiezen, durf ondernemen’ bundelde Voka de prioriteiten van onze bedrijven voor de komende regeringen.

x4
Nieuws

Flanders meets South Carolina op 9 mei @OMC

The Open Manufacturing Campus in Turnhout wants to provide an open window to the rest of the manufacturing world and hosts therefore this event where representatives from one of the most advanced manu

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
DeTijd