Skip to main content

Nieuws

vz
Nieuws

​Voorzitters slaan handen in mekaar: “Heb begrip en betaal tijdig facturen”

Confederatie Bouw Limburg en Voka - Kamer van Koophandel Limburg benadrukken vier gulden regels om fair zaken te doen. De werkgeversorganisaties doen de gezamenlijke aanbevelingen omdat één op vijf Limburgse ondernemers liquiditeitsproblemen ervaart door vertraagde betalingen van facturen.

Sunita Van Heers
Nieuws

De coronabalans van SuReal: “Net gestart en zelf getroffen door het virus, toch blijven we er positief voorstaan”

Het adviesbureau SuReal, gespecialiseerd in duurzaamheid, zal ondanks de huidige coronacrisis op het einde van de rit toch positief eindigen. Dit terwijl bedrijfsleider Sunita Van Heers zelf tijdelijk uitviel door het virus. Ze blijft evenwel positief over de toekomst van haar bedrijf. Sunita: “De waarde van ons human capital kwam extra naar boven en de continuïteit bleef bewaard.”

opinie Bert Mons
Opinie

"We willen onze welvaart veiligstellen."

Vandaag verscheen de wekelijkse rubriek van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen in De Krant van West-Vlaanderen. Voka West-Vlaanderen is in 2020 trotse content partner van de krant.

Bert Mons
Opinie

Covid is een ziekte. Punt.

Geconfronteerd met zoveel aanbevelingen van zoveel specialisten de laatste tijd, durf ik u zelf geen aanbevelingen meer mee te geven. Ik beperk mij tot enkele reflecties op wat op ons afkwam in deze coronatijden.

nieuw platform
Nieuws

Nieuw platform in de strijd tegen de braindrain

Tegen 2025 willen we samen met u West-Vlaanderen uitbouwen tot de regio met de hoogste graad van ondernemerschap in West-Europa. Daarvoor moeten we investeren in mensen, innovatie en infrastructuur.

Coronaproof op de werkvloer
Opinie

Vier werkpunten om een nieuwe lockdown te voorkomen

"Als we nieuwe pieken willen vermijden en de periode tot aan een breed beschikbaar vaccin optimaal willen overbruggen, moet coronatransmissie in de brede samenleving zo snel mogelijk doorbroken worden

Shampop
Nieuws

Shampop wint Jong Voka GenZ Award

Vier studenten van UHasselt winnen dit jaar de Jong Voka GenZ Award met hun start-up Shampop. Hun startersidee, single-use shampootabletten, kon de jury en het publiek het meest overtuigen.

ING
SD  Worx