Skip to main content
Plato

Plato aanbod Mechelen-Kempen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor kmo-bedrijfsleiders of verantwoordelijken die willen groeien op diverse domeinen, door ervaring en kennis met elkaar te delen.

Ben je ondernemer of leidinggevende en wil je groeien? Op zoek naar een klankbord en lange termijn contacten? Wil je ervaringen uitwisselen in een vertrouwelijke context? Dan is Plato iets voor jou! De deelnemers bepalen zelf de thema’s & de data aan de start van het traject. Dit traject duurt 1 jaar met maandelijkse avondsessies. 

 

 • Plato Leiderschap
  Kick-off Kempen: 25 september 2020 | Kick-off Mechelen: 2 oktober 2020
  Dit traject is gericht op iedereen die zichzelf en zijn organisatie naar een hoger niveau wil tillen. Hoe formuleer ik duidelijke en uitdagende doelen voor mijn medewerkers? Welke invloed heb ik op mijn organisatie? Welke missie, visie en waarden wil ik nastreven? Hoe geef ik feedback en ga ik om met conflicten?

 

 • Next Generation
  Kick-off Kempen: 25 september 2020
  Zonen en dochters van familiebedrijven die met de dagelijkse management uitdagingen worden geconfronteerd. Een hechte groep met mogelijke topics in functie van “zoon/dochter van”, overdracht, planning, financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, communicatie, marketing etc. 

 

 • Plato Sales & Marketing / Communicatie
  Kick-off Kempen: voorjaar 2021 | Kick-off Mechelen: 2 oktober 2020
  Hoe bepaal je als ondernemer je markt? En hoe benader je die markt? Op deze vragen wordt een antwoord geboden in het traject Sales & Marketing. We gaan dieper in op lead generation, prospectie, SEO/SEA, social media, e-commerce, pitchen & netwerken etc.

 

 • Plato Groei & Financiering
  Kick-off Mechelen: voorjaar 2021 
  Hoe realiseer je een optimale groei mét voldoende werkkapitaal? Hoe zet je een strategie om in de dagelijkse operationele realiteit? De groei van jouw onderneming is een complex verhaal met vele facetten. Dit traject gaat dieper in op het uitwerken & implementeren van een groeistrategie (organische groei, overname, Ansoff-matrix...).  Gedurende het traject proberen we vanuit verschillende inzichten en benaderingen jouw (financieel) beleid verder te optimaliseren.  

Wens je meer informatie? Neem contact op met

Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be regio Kempen of 

Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be regio Mechelen

In samenwerking met

Plato Agentschap Innoveren & Ondernemen

Zin in een online of offline kennismakingsgesprek?

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Full bio of Elien Vingerhoets

Filip Vandeweyer

Plato coördinator

Full bio of Filip Vandeweyer