Skip to main content
Voka Community -

Plato

Plato

Plato aanbod Mechelen-Kempen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert al meer dan dertig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor kmo-bedrijfsleiders of verantwoordelijken die willen groeien op diverse domeinen, door ervaring en kennis met elkaar te delen.

Ben je ondernemer of leidinggevende en wil je groeien? Op zoek naar een klankbord en lange termijn contacten? Wil je ervaringen uitwisselen in een vertrouwelijke context? Dan is Plato iets voor jou! De deelnemers bepalen zelf de thema’s & de data aan de start van het traject. Dit traject duurt 1 jaar met maandelijkse avondsessies. 

 

 • Plato Jonge Ondernemers
  Kick-off Kempen: 17 september 2021
  Kick-off Mechelen: voorjaar 2022
  Ben je als jonge ondernemer op zoek naar input en ervaringsuitwisseling over topics waar elke ondernemer of leidinggevende dagelijks mee wordt geconfronteerd? Dit Plato-traject gaat in op financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, ….

   
 • Next Generation
  Kick-off Kempen: 1 oktober 2021 l Kick-off Mechelen: maart 2022 
  Zonen en dochters van familiebedrijven die met de dagelijkse management uitdagingen worden geconfronteerd. Een hechte groep met mogelijke topics in functie van “zoon/dochter van”, overdracht, planning, financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, communicatie, marketing etc. 

   
 • Plato Innoverend Leiderschap
  Kick-off Mechelen & Kempen: 1 oktober 2021  Kick-off Leiderschap Kempen: januari 2022
  Hoe pak ik als leider de uitdagingen van de toekomst aan, zonder aan concurrentiekracht in te boeten? In dit traject gaan we dieper in op de succesfactoren van innoverend leiderschap & toekomstgericht ondernemen. Innovatie steunt op een gemeenschappelijke visie, waarin de creativiteit van medewerkers volop wordt gestimuleerd. Blijf zoeken naar verbetering, anticipeer op opportuniteiten en benut ieders potentieel! 

   
 • Algemeen Management
  Kick-off Kempen: 14 januari 2022
  Dit traject focust op de topics waar elke ondernemer of leidinggevende dagelijks mee wordt geconfronteerd. Enkele voorbeelden: strategie/missie/visie, delegeren, (eerste) aanwervingen, loonbeleid & motivatie, sales & (digital) marketing, balans-analyse...

 

 • Plato Mature Bedrijven
  Kick-off Kempen: januari 2022
  Kick-off Mechelen: voorjaar 2022
  Als zaakvoerder of onderneming met meer dan 5 WN’ers ben je ook wel eens op zoek naar kansen om ervaringen uit te wisselen en vragen voor te leggen. Tijdens dit traject zetten we in op het uitwerken van een (hernieuwde) strategie met onder andere aandacht voor leiderschap, HR en cijferkennis.

 

 • Plato Marketingcommunicatie & Sales
  Kick-off Mechelen: maart 2022
  Kick-off Kempen: juni 2022
  Hoe bepaal je als ondernemer je markt? En hoe benader je die markt? Op deze vragen wordt een antwoord geboden in dit traject. We gaan dieper in op lead generation, prospectie, SEO/SEA, social media, e-commerce, pitchen & netwerken etc.

 

Wens je meer informatie? Neem contact op met

Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be regio Kempen 

Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be regio Mechelen

In samenwerking met

Plato AIO

Zin in een online of offline kennismakingsgesprek?

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Full bio of Elien Vingerhoets

Filip Vandeweyer

Plato coördinator

Full bio of Filip Vandeweyer