Skip to main content
Plato

Plato aanbod Mechelen-Kempen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert al meer dan vijfentwintig jaar het lerende netwerk Plato. Een intensief traject voor kmo-bedrijfsleiders of verantwoordelijken die willen groeien op diverse domeinen, door ervaring en kennis met elkaar te delen.

Ben je ondernemer of leidinggevende en wil je groeien? Op zoek naar een klankbord en lange termijn contacten? Wil je ervaringen uitwisselen in een vertrouwelijke context? Dan is Plato iets voor jou! De deelnemers bepalen zelf de thema’s & de data aan de start van het traject. Dit traject duurt 1 jaar met maandelijkse avondsessies. 

 • Plato Marketingcommunicatie & sales
  Kick-off Mechelen: 12 maart 2021 | Kick-off Kempen: 30 april 2021 
  Hoe bepaal je als ondernemer je markt? En hoe benader je die markt? Op deze vragen wordt een antwoord geboden in het traject Sales & Marketing. We gaan dieper in op lead generation, prospectie, SEO/SEA, social media, e-commerce, pitchen & netwerken etc.
   

 • Next Generation
  Kick-off Mechelen: 19 maart 2021 l Kick-off Kempen: 17 september 2021
  Zonen en dochters van familiebedrijven die met de dagelijkse management uitdagingen worden geconfronteerd. Een hechte groep met mogelijke topics in functie van “zoon/dochter van”, overdracht, planning, financieel beheer, HR-topics, strategiebepaling, sales, communicatie, marketing etc. 
   

 • Algemeen Management
  Kick-off Kempen twee groepen: najaar 2021. 
  Dit traject focust op de topics waar elke ondernemer of leidinggevende dagelijks mee wordt geconfronteerd. Enkele voorbeelden: strategie/missie/visie, delegeren, (eerste) aanwervingen, loonbeleid & motivatie, sales & (digital) marketing, balans-analyse...
   

 • Plato Leiderschap
  Kick-off Kempen: najaar 2021 
  Dit traject is gericht op iedereen die zichzelf en zijn organisatie naar een hoger niveau wil tillen. Hoe formuleer ik duidelijke en uitdagende doelen voor mijn medewerkers? Welke invloed heb ik op mijn organisatie? Welke missie, visie en waarden wil ik nastreven? Hoe geef ik feedback en ga ik om met conflicten?

 

Wens je meer informatie? Neem contact op met

Elien Vingerhoets via elien.vingerhoets@voka.be regio Kempen 

Filip Vandeweyer via filip.vandeweyer@voka.be regio Mechelen

In samenwerking met

Plato Agentschap Innoveren & Ondernemen

Zin in een online of offline kennismakingsgesprek?

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Full bio of Elien Vingerhoets

Filip Vandeweyer

Plato coördinator

Full bio of Filip Vandeweyer