Skip to main content

Bryo

Welkom bij Bryo, het netwerk van Voka voor startende ondernemers. 

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Als deelnemer aan Bryo krijg je begeleiding bij alle uitdagingen die op je weg liggen bij de opstart en groei van je eigen start-up. Naast de bijeenkomsten brengen we jou in contact met ervaren ondernemers, experten en potentiële investeerders. Hun feedback op jouw idee, project of start-up helpt je naar het volgende niveau. Met individuele vragen kan je ook steeds terecht bij jouw Bryo coach.

Ontdek onze verschillende trajecten StandUpStartUp en ScaleUp en ontmoet gelijkgezinden. Leer van elkaar en van goede voorbeelden. 

Wees welkom bij de grootste starters-community van Vlaanderen met regionale werkingen in Antwerpen-Waasland, Limburg, Mechelen-Kempen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.

 


Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka. Bryo maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen.

Facts & numbers: benieuwd naar hoeveel Bryo's we jaarlijks begeleiden in Vlaanderen?

  • 90 ScaleUps
  • 240 StartUps
  • 150 StandUps
  • 195 Studenten

"Het is leuk om terecht te komen in een groep van ondernemers die je begrijpen en waar je open kan spreken over wat ondernemen echt is. De ups, maar zeker ook de downs. Want ondernemen is ook keihard met je hoofd tegen de muur knallen. En dan durf je aan jezelf te twijfelen. Maar als je weet dat iedereen worstelt met het juist krijgen van zijn pitch, de bepaling van zijn prijsstrategie en de rekrutering van zijn eerste collega,
dan weet je dat het goed komt."

An van Justified