Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • iTCH!

iTCH!

Wat is iTCH!?

Op iTCH! kan iedereen zijn of haar ideeën of suggesties in het kader van innovatie in de gezondheidszorg delen. Deze ideeën worden nadien projecten waar geïnteresseerden aan kunnen deelnemen en meewerken om het in een latere fase concreet uit te werken. 

Het is de bedoeling dat verschillende betrokken partijen in de gezondheidszorg met elkaar samenwerken en netwerken: patiënten, zorgbehoevende personen en hun naasten, artsen en zorgverleners, onderzoekers, netwerkorganisaties, bedrijven, (IT-) ontwikkelaars, ingenieurs, enz.

 

Hoe werkt iTCH! dan concreet?

Hebt u een innovatief idee? Een suggestie? Een nood? Of misschien een vraag in het kader van gezondheidszorg? Surf dan naar de iTCH!-website en lanceer uw idee door te klikken op 'Share your idea or need'.

Hebt u niet meteen een idee, maar wenst u toch deel te nemen aan iTCH!? Dat kan! Ontdek de ideeën van anderen door te klikken op 'Discover new ideas and needs' en neem deel aan de projecten die u interessant vindt door te klikken op 'Join a project group'.

Zodra er meer dan drie participanten betrokken zijn in een project kan u samenkomen en uw idee uittesten bij 'Test a project'.

Is het project af? Dan kan u het vermarkten en dan komt u terecht bij de fase 'Launch: ready for take off'.

 

Meer info?

Neem zeker een kijkje op de website! Volg ons op Facebook een blijf op de hoogte!

 

Provincie

EDUCAT

iTCH! is een online, gratis en internationaal platform rond gezondheidszorg en staat voor interaction, technology, co-creation en health. Hebt u een innovatieve toepassing voor de zorgsector? Deel het dan op www.letsitch.eu!

Contactpersoon

Els Delaere

Arbeidsmarkt - Duurzaam Ondernemen