Skip to main content
Voka Community -

Innovatie & Digitalisering Oost-Vlaanderen

Wil je graag digitalisering in al de domeinen van jouw bedrijf inbedden? Bekijk hieronder hoe we daar jou bij kunnen helpen.

Digitale Quick Scan

Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling? Vul de online bevraging, krijg een rapport en plan een gratis adviesgesprek met Deloitte in.

Meer info

 

Digitaal transformeren voor kmo's

Wil je de interne processen efficiënter en digitaal organiseren? Jouw medewerkers en klanten beter ondersteunen door online tools te gebruiken en de manuele handelingen te verminderen?
Zet de next steps op vlak van digitalisering tijdens 8 interactieve sessies.

Meer info

Charter Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering is een slimme zet, want ondernemingen die inzetten op duurzaam ondernemen zijn weerbaarder, efficiënter en weten meer talent te behouden. Maar hoe pak je dat aan op een digitale manier?

Meer info

Digital HR Lab

Hoe voer je vandaag een futureproof en digitaal HR-beleid? Het Digital HR Lab reikt je in 3 sessies alle nodige kennis aan om je HR-processen succesvol te digitaliseren.

Ontvang je graag meer informatie? Ook interesse in andere HR lerende netwerken? Stuur een mailtje naar Helena.

 

Digital Marketing Lab

Zet jouw bedrijf digitaal op de kaart in 4 praktijkgerichte workshops. De digital marketing wereld is in voortdurende beweging. Wat gisteren nog perfect werkte op Google, is vandaag al achterhaald. Het is belangrijk dat je up-to-date blijft van de laatste trends en je blijft bijscholen. In dit Lab ontdekt je alle nieuwigheden op vlak van SEO, SEA, Google en Marketing Automation in het Digital Marketing Lab.
Ben je nog geen ervaren digital marketeer en krijg je eerst de basiskennis mee? Schrijf je dan in voor het Digital Marketing Lab: social media

Ontvang je graag meer informatie? Twijfel je tussen het Basics en Advanced Lab? Stuur een mailtje naar Jolyn.

Digiscan

Wil je digitalisering op een andere manier inbedden? Laat het ons weten via het contactformulier!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersoon

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat