Skip to main content
Innovatie & Digitalisering Oost-Vlaanderen

Ik wil ervaringen delen met andere bedrijven

Ben je benieuwd naar hoe andere bedrijven innoveren en digitaliseren? Deel jouw ervaringen met hen over verschillende domeinen.

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere bedrijven, ervaring uitwisselen en tips en advies krijgen op maat van jouw situatie? Je staat er niet alleen voor: deze community helpt je de juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en jouw projecten succesvol implementeren. Je kan er terecht om je blik te verruimen en inzichten te verkrijgen.

Meer info

Innovatiecafé

In dit café brengen we ondernemers en jonge onderzoekers van hogescholen en universiteiten samen. Doel: een sterkere band tussen wetenschap en bedrijfswereld. PhD-onderzoekers pitchen hun onderzoek en delen hun kennis tijdens een rondetafelgesprek. Bedrijven maken kennis met beloftevolle onderzoekers.

Meer info

Digital HR Lab

Hoe voer je vandaag een futureproof en digitaal HR-beleid? Het Digital HR Lab reikt je in 3 sessies alle nodige kennis aan om je HR-processen succesvol te digitaliseren.

Meer info

Industry 4.0-lab

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. 
We nemen jou mee op een road trip door de verschillende I4.0 technologieën, met thematische bedrijfsbezoeken waarbij we telkens de focus leggen op één technologie, die laten toelichten door een expert én kijken hoe het gastbedrijf deze technologie in de praktijk toepast. Dàt krijg je in ons I4.0 Lab. Zo wapen je jouw bedrijf meteen ook voor de toekomst.

Meer info

 

Growin 4.0

Het globale doel van het GrowIn 4.0 project is om het niveau van innovatie te doen stijgen en om meer groei te creëren binnen de kmo-productiebedrijven die Industrie 4.0 willen implementeren.

Meer info

 

SMeART

Knowledge Alliance for Upskilling Europe‘s SMEs to meet the challenges of Smart Engineering.

Meer info

Innovative Sector Exchange (ISE)

Innovative Sector Exchange (ISE) ondersteunt Oost-Vlaamse bedrijven uit verschillende belangrijke sectoren om te innoveren en te internationaliseren. We gaan samen op zoek naar de juiste partners en zetten samenwerkingen op met bedrijven uit Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Meer info

Toch nog naar iets anders op zoek? Laat het ons weten via het contactformulier!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersoon

Els Delaere

Innovatie - Arbeidsmarkt - Duurzaam Ondernemen

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat