Skip to main content
Voka Community -

Innovatie & Digitalisering Oost-Vlaanderen

Ben je benieuwd naar hoe andere bedrijven innoveren en digitaliseren? Deel jouw ervaringen met hen over verschillende domeinen.

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere bedrijven, ervaring uitwisselen en tips en advies krijgen op maat van jouw situatie? Je staat er niet alleen voor: deze community helpt je de juiste keuzes maken, prioriteiten stellen en jouw projecten succesvol implementeren. Je kan er terecht om je blik te verruimen en inzichten te verkrijgen.

Meer info

Innovatiecafé

In dit café brengen we ondernemers en jonge onderzoekers van hogescholen en universiteiten samen. Doel: een sterkere band tussen wetenschap en bedrijfswereld. PhD-onderzoekers pitchen hun onderzoek en delen hun kennis tijdens een rondetafelgesprek. Bedrijven maken kennis met beloftevolle onderzoekers.

Meer info

Industry 4.0-lab

Ontdek bij 6 innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business boost. 
We nemen jou mee op een road trip door de verschillende I4.0 technologieën, met thematische bedrijfsbezoeken waarbij we telkens de focus leggen op één technologie, die laten toelichten door een expert én kijken hoe het gastbedrijf deze technologie in de praktijk toepast. Dàt krijg je in ons I4.0 Lab. Zo wapen je jouw bedrijf meteen ook voor de toekomst.

Meer info

 

Growin 4.0

Het globale doel van het GrowIn 4.0 project is om het niveau van innovatie te doen stijgen en om meer groei te creëren binnen de kmo-productiebedrijven die Industrie 4.0 willen implementeren.

Meer info

 

SMeART

Knowledge Alliance for Upskilling Europe‘s SMEs to meet the challenges of Smart Engineering.

Meer info

Innovative Sector Exchange (ISE)

Innovative Sector Exchange (ISE) ondersteunt Oost-Vlaamse bedrijven uit verschillende belangrijke sectoren om te innoveren en te internationaliseren. We gaan samen op zoek naar de juiste partners en zetten samenwerkingen op met bedrijven uit Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Meer info

Plato tech

In het vernieuwd groeitraject Plato Tech kom je als ondernemer van een techbedrijf maandelijks samen met gelijkgestemden. Naast de praktijkervaring van de meter/peter en mentoren rond de onderstaande topics deel je zelf jouw (groei)pijnen en uitdagingen die gepaard gaan met een techbedrijf met de deelnemers en ontdek je samen de juiste strategieën om deze te verlichten.

Meer info

Toch nog naar iets anders op zoek? Laat het ons weten via het contactformulier!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Contactpersonen

Christel Geltmeyer

Directeur regio Dendermonde & Meetjesland - Manager Innovatie - HR-Manager

Helena Vancampenhout

Arbeidsmarkt - Innovatie

Els Delaere

Innovatie - Arbeidsmarkt - Duurzaam Ondernemen

Michiel De Gheest

Innovatie - Groeitrajecten

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat