Skip to main content
Antwerp Innovation Night bekroont innovatieve gamechangers
Antwerpen-Waasland
Nieuws

HB Antwerp en Textgain winnen eerste AHA!-awards voor bedrijven

Tijdens de Antwerp Innovation Night in het Antwerpse Provinciehuis werden vandaag, dinsdag 15 maart, de AHA!-awards 2021 voor de meest innovatieve onderzoekers en bedrijven uitgereikt. Bij de ondernemingen schoten diamantbedrijf HB Antwerp en AI-specialist Textgain de hoofdvogel af.

EPB
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Lancering Ecoysteem voor PandemieBestrijding

Lang voor het uitbreken van de coronacrisis ontstond binnen het Routeplan 2025 het idee om de Antwerpse wereldexpertise in het domein van infectieziekten, vaccinonderzoek en farma te bundelen.

antwerp.srl
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Onderzoekers contacteren via Antwerp.SRL

Antwerp.SRL linkt onderzoekers met ondernemers om op die manier de innovatieve kennisregio te versterken. Via dit netwerk, opgezet samen met de Universiteit Antwerpen, kan u als ondernemer in contact komen met academici die uw innovatie doen boosten.

AHA
Antwerpen-Waasland
Nieuws

Eerste AHA!-awards bekronen innovatieve onderzoekers

Antwerpen is dé kennisregio bij uitstek. Dat werd door UAntwerpen en Voka Antwerpen-Waasland op maandag 16 december in de verf gezet tijdens de eerste Antwerp Innovation Night. In het nieuwe provinciehuis gingen de eerste AHA!-awards naar vaccinatiespecialist Pierre Van Damme en Internet of Things-expert Steven Latré.