Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema algemeen management

Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema algemeen management

topvrouwen
Opleiding

Topvrouwen Kick-start - nieuw

Zou je graag eens een traject voor topvrouwen willen volgen bij Voka - KvK Mechelen-Kempen? Dan is dit hét programma om kennis te maken met jouw collega-topvrouwen.

Logo Leiderschap
Opleiding

Onderhandelen

Deze opleiding is een must voor elke professional. Goed kunnen onderhandelen is immers één van de kerncompetenties in het bedrijfsleven. Het is een vaardigheid die je kan leren en verfijnen. Achter deze vaardigheid schuilt een vakgebied die wij voor jou op een heldere manier toegankelijk maken. Zo reiken we je handvatten aan om jouw huidige onderhandelingstechnieken bij te slijpen en op punt te stellen. Je krijgt ook tips waarmee je met meer zelfvertrouwen aan de onderhandelingstafel komt.

Verbindend communiceren
Opleiding

Vervolgdag Verbindend communiceren

Ga aan de slag met je eigen uitdagingen om zo effectiever te communiceren met medewerkers, leidinggevenden en klanten. In deze vervolgopleiding krijg je handvatten aangereikt om deze met succes en zelfvertrouwen om te zetten in de praktijk.

Logo Leiderschap
Opleiding

Leiding geven voor teamleaders, ploegbazen en eerstelijnsverantwoordelijken

Hoe werk je als leider optimaal met andere mensen samen? Hoe kan je anderen sturen, motiveren en succesvol laten zijn? Hoe kan je de ontwikkeling van creativiteit en talent aanmoedigen? Hoe kan je jouw motivatie en engagement op anderen overdragen om samen het belang van de organisatie te dienen? Hoe kan je best omgaan met weerstand en dualiteit?

hybride vergaderen
  • Online
Opleiding

Is én blijft hybride vergaderen het nieuwe normaal?

De impact van Corona is immens en sijpelt door naar alle lagen van de organisatie. Ondertussen mogen we – gelukkig – weer enkele dagen per week vanop kantoor werken. Echter maakt het onze meetings wel complex. Hoe organiseren we een meeting waarbij de ene helft op kantoor is en andere helft thuis zit?

bedrijfsvastgoed
  • Online
Opleiding

Structuur en strategie…een must voor uw bedrijfsvastgoed!

Overweegt u de aankoop van een nieuw bedrijfspand of plant u een bijkomende investering in uw bestaand bedrijfspand? Heeft de COVID-19 crisis u doen stilstaan bij de vraag of uw bedrijfsvastgoed beschermd is tegen uw bedrijfs-risico? Heeft u al nagedacht over het lot van uw bedrijfsvastgoed in het kader van familiale opvolging, verkoop van uw onderneming of exit/instap van een aandeelhouder?

Automatisatie via databots - RPA
Opleiding

Automatiseer zelf je administratie met de hulp van databots (RPA)

Vervelende repetitieve taken, eindeloze Excel-lijsten, IT-programma’s die niet met mekaar communiceren, … Elk bedrijf kan deze lijst verder aanvullen; loonadministratie, factuuropvolging, klanten-database updaten,… Robotic Process Automation (RPA) biedt een oplossing waarmee je meteen zelf aan de slag kan.

Emotionele intelligentie op de werkvloer
Opleiding

Emotionele intelligentie op de werkvloer

Waar mensen samenwerken spelen vaak emoties mee. Deze kunnen het samenwerken zowel positief als negatief beïnvloeden. De kunst bestaat erin de kracht van zowel je eigen emoties als die van anderen in goede banen te leiden. Emotionele intelligentie staat voor het vermogen om eigen en andermans gevoelens te herkennen en er op effectieve wijze mee om te gaan.

Logo Leiderschap
Opleiding

Leiding geven voor bedrijfsleiding en senior management

Coachend leidinggeven zorgt voor optimale activering van je medewerkers. Essentiële vragen daarbij: hoe werk je als leider optimaal met andere mensen samen? Hoe kan je anderen sturen, motiveren en succesvol laten zijn? Hoe kan je de ontwikkeling van creativiteit en talent aanmoedigen? Hoe kan je jouw motivatie en engagement op anderen overdragen om samen het belang van de organisatie te dienen? Hoe kan je best omgaan met weerstand en dualiteit?

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl