Skip to main content
  • Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema human resources

Activiteiten - Mechelen-Kempen - thema human resources

Communiceren met vakbonden
Opleiding

Communiceren met vakbonden op de werkvloer

Heb jij bij het sociaal overleg ook soms de indruk meer te ondergaan dan te ondernemen? Zou jij in de ondernemingsraad liever thema's behandelen die relevant zijn voor de toekomst dan bezig te zijn met discussies over het verleden? En hoe zit het met de "nodige tijd"?

Leiding geven voor bedrijfsleiding
Opleiding

Leiding geven voor bedrijfsleiding en senior management

Coachend leidinggeven zorgt voor optimale activering van je medewerkers. Essentiële vragen daarbij: hoe werk je als leider optimaal met andere mensen samen? Hoe kan je anderen sturen, motiveren en succesvol laten zijn? Hoe kan je de ontwikkeling van creativiteit en talent aanmoedigen? Hoe kan je jouw motivatie en engagement op anderen overdragen om samen het belang van de organisatie te dienen? Hoe kan je best omgaan met weerstand en dualiteit?

Instructiefilms maken
Opleiding

Instructiefilms maken

Video’s maken een instructie veel sneller bevattelijker dan een tekst of uitleg. Zo kunnen jouw medewerkers of klanten sneller de machine of het product gebruiken. Er zijn weliswaar enkele richtlijnen om jouw video zo duidelijk mogelijk te maken. Ook is er uiteraard het technische luik.

HR Classes
Opleiding

HR class: Talentmanagement en opleiding

Mensen evolueren en iedereen heeft de behoefte om zich verder te ontwikkelen. Een doelgericht beleid voor talent management is dan ook een must voor iedere onderneming. Leer in deze module op welke manier talent management in de praktijk kan toegepast worden, en hoe je je opleidingsaanbod hieraan aanpast.

representatievergoedingen en andere forfaitaire onkostenvergoedingen
Opleiding - Online

Creatief verlonen: representatievergoedingen en andere forfaitaire onkostenvergoedingen

Heel wat werknemers krijgen maandelijks een onkostenvergoeding of representatievergoeding. Misschien is het niet helemaal duidelijk welke onkosten terugbetaald worden? Nochtans is het essentieel dat je bij een controle van RSZ of fiscus kan aantonen waarvoor deze onkostenvergoeding dient.   Of misschien overweeg je om voor het eerst een onkostenvergoeding toe te kennen?  

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx