Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Opleidingen en infosessies

Opleidingen en infosessies

Digitale inclusie
Oost-Vlaanderen
Infosessie

DigiZorg | Trainen van digitale skills bij zorgmedewerkers

We nodigen je uit voor een online infosessie speciaal voor de gezondheids- en zorgsector! Ontdek hoe je effectieve leermomenten creëert, een inspirerende leercultuur opbouwt en je medewerkers motiveert om digitale tools te omarmen. Helena Vancampenhout, ervaren coördinator bij Voka, deelt haar inzichten over opleidingsbeleid en de ontwikkeling van een lerende organisatie.

Prijs

Gratis online infosessie

Netwerk Good Governance
Limburg
Traject

Netwerk Good Governance

In het Netwerk Good Governance brengen wij externe adviseurs die zetelen in een Raad van Advies en externe bestuurders die zetelen in een Raad van Bestuur samen. In dit netwerk krijg je de kans om in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen en jouw rol als adviseur of bestuurder te versterken.

Prijs

Exclusief voor Leden van Voka-Kamer van Koophandel Limburg.
Het lidgeld bedraagt €750,00 (excl. btw) per werkingsjaar.

Excel
Limburg
Opleiding

Excel op zijn best!

Krijg je niet altijd het gewenste resultaat bij het gebruiken van functies? Bezorgt het maken van draaitabellen je digistress? Verlies je veel tijd met het maken van overzichtelijke rapporten?

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €480.00
Niet-leden: €720.00

Lean Scouting 2024
West-Vlaanderen
Opleiding

Lean Scouting 2024

Ontdek Operational Excellence in de praktijk! Kijk over het muurtje bij 4 productiebedrijven die streven naar operational excellence en laat je inspireren.

Prijs

Leden: €1200.00
Niet-leden: €1200.00

Data en digitale transformatie: de eerste stappen
Limburg
Opleiding

Data en digitale transformatie: de eerste stappen

Data als drijfveer: verkrijg een 360° perspectief voor een succesvolle digitale transformatie. In deze masterclass krijg je een grondig begrip van de diverse aspecten van data en digitale transformatie, waarbij we de nadruk leggen op een globaal overzicht te verkrijgen en inzicht te krijgen hoe data aangewend kan worden voor het creëren van meerwaarde binnen je huidige organisatie.

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €1450.00
Niet-leden: €2180.00

Digital Project Managers
Oost-Vlaanderen
Traject

Digital Project Managers

Coördineer jij de digitalisering van jouw bedrijf of ben je verantwoordelijk voor de verbetering van bedrijfsprocessen? Met deze community van gelijkgestemde Digital Project Managers verbeter je jouw skills om jouw job nog beter uit te oefenen.

Locatie

Aalst

Prijs

950 euro

digizorg automatiseer je zorgadministratie praktische oplossingen
Oost-Vlaanderen
Opleiding

DigiZorg | Optimaliseer je zorgadministratie

Ontdek de kracht van Office 365 voor de zorgsector tijdens onze inspirerende sessies, geleid door Dries Verdonckt. Leer hoe je als zorgorganisatie efficiëntie verhoogt en administratieve lasten verlicht door workflows te optimaliseren en gegevensuitwisseling te verbeteren. Met praktische tips, concrete cases en hands-on demo's met tools zoals AI, Power Automate en RPA, brengen we je organisatie naar een hoger niveau. Mis deze kans niet om het maximale uit Office 365 te halen en je zorgorganisatie te transformeren!

Locatie

Gent

Prijs

660 euro

Plato Next Generation
Mechelen-Kempen
Traject

Plato Next Generation Kempen

Ben je al actief in het familiebedrijf dat binnenkort voor een generatiewissel staat? Als zoon of dochter in het familiebedrijf aan de slag gaan is een grote uitdaging en brengt vele vragen met zich mee. De focus ligt op jouw persoonlijke ontwikkeling binnen het familiebedrijf. Deel ervaringen en bouw de nodige vaardigheden op om binnen het bedrijf meer verantwoordelijkheid op te nemen.

Prijs

€ 1250 (excl. BTW)

Infosessie Real Leaders
Vlaams-Brabant
Infosessie

Infosessie #2 Real Leaders

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door jouw volle potentieel te benutten.

Locatie

Leuven

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht

Welt Teaser
Vlaams-Brabant
Traject

Boost je bedrijfsvisie als duurzame motor van groei

Binnen Boost van Welt komen HR-verantwoordelijken vijf maal samen om te werken aan concrete acties rond diversiteit en inclusie binnen het bedrijf. De effectieve onderwerpen per sessie volgen na alle intakes en kennismakingsgesprekken met de deelnemers.

Locatie

Vilvoorde

Prijs

Gratis

Opleiding: Time Management
West-Vlaanderen
Opleiding

Opleiding: Time Management

Lijkt het alsof je elke dag opnieuw tijd tekortkomt? Heb je het gevoel dat je geen evenwicht meer vindt tussen werk en privé? Dan is de kans groot dat je je tijd efficiënter kan indelen om productiever en effectiever aan het werk te gaan. Tijdens de opleiding Time Management leer je niet gewoon hoe je méér tijd kan winnen, maar vooral ook hoe je zorgt voor meer ruimte en rust in je hoofd.

Locatie

Oostkamp

Prijs

Leden: €470.00
Niet-leden: €700.00

Webinar: slim prospecteren en closen in 2025
Vlaams-Brabant
Opleiding

Webinar: slim prospecteren en closen in 2025

De afgelopen jaren is sales enorm veranderd: klanten zijn beter geïnformeerd dan ooit tevoren, beslissingsnemers worden steeds meer Gen Z, we worden overspoeld met e-mails en LinkedIn berichten. Veel bedrijven zitten hierdoor met closing & prospectie problemen.

Prijs

Gratis

REC reis Milaan
Mechelen-Kempen
Opleiding

Voka REC: Exclusieve driedaagse zakenreis naar Milaan

Ontdek de dynamiek van vastgoedontwikkeling in het bruisende hart van Milaan tijdens een exclusieve driedaagse zakenreis.Deze unieke ervaring bied je de kans om de nieuwste projecten en innovaties in de Milanese vastgoedmarkt te verkennen, met speciale aandacht voor nieuwe ontwikkelingen die de skyl

Prijs

€ 2797 excl. BTW 
Single supplement hotel: € 289 excl. BTW 

Milieu-actualiteiten najaarsreeks 2024
Limburg
Opleiding

Milieu-actualiteiten najaarsreeks 2024

In de periode van september tot en met december 2024 staan er in totaal 5 compacte infosessies op het programma, waarbij er telkens één omgevingsthema centraal staat.

Prijs

Leden: €599.00
Niet-leden: €850.00

ING
SD  Worx