Skip to main content
Map
  • Opleidingen en infosessies

Opleidingen en infosessies

Employer branding
Limburg
Opleiding

Met employer branding de juiste mensen aantrekken

Medewerkers zoeken, maar niet vinden. Dan moet je je imago als bedrijf opkrikken. Maar hoe begin je daar nu aan?

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

ka do
Limburg
Opleiding

Duurzaamheid, natuurlijk! Maar hoe & wat?

Iedereen is mee met het streven naar duurzaamheid. Uit onderzoek bij meer dan 500 bedrijven blijkt dat iedereen iets rond duurzaamheid wilt doen. Jij toch ook. Maar wat? En hoe? Duurzaamheid blijft te vaak een black box, enkel toegankelijk voor mensen die er dagelijks mee bezig zijn. Daarom begeleiden we je in het omzetten van vage ideeën naar concrete acties.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 720,00 excl. BTW

blockchain
Mechelen-Kempen
Infosessie

Blockchain in internationaal zakendoen

Ontdek hoe Blockchain technologie Internationaal zakendoen sneller en efficiënter laat verlopen.

Prijs

Gratis!
Inschrijven is verplicht

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Start2Export2 Hongarije
West-Vlaanderen
Infosessie

Infosessie: Start2Export2 Hongarije

Wil je (nieuwe) potentiële klanten/partners spreken in Hongarije om hiermee zaken te kunnen doen? Dan is de Start2Export2 Hongarije-missie een uitgesproken kans voor jouw onderneming. Ontdek er alles over in deze gratis infosessie.

Locatie

Oostkamp

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Het Innovatieforum Voka Oost-Vlaanderen brengt een vaste groep mensen samen die in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten bespreken met elkaar en met een expert in het thema.
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven? In het Innovatieforum bepaal je samen met je vaste groep de thema’s en werk je aan een aanpak voor jouw eigen bedrijf.

Locatie

Gent

Prijs

550 euro

Infosessie Real Leaders
Limburg
Infosessie

Infosessie Real Leaders 2023

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door hard aan jezelf te werken.

Locatie

Hasselt

SEO, SEA
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Trek meer klanten aan met SEO/SEA

Met miljoenen bezoekers per dag is Google een belangrijke bron van verkeer naar je website. Bijgevolg is deze zoekmachine zeer belangrijk voor de omzet van je bedrijf of organisatie. Want een goede positie in een zoekmachine zorgt voor leads en sales op je website. In deze opleiding leer je hoe search engine optimization en search engine advertising, kortweg SEO en SEA, jou daarbij kunnen helpen.

Locatie

Antwerpen

Prijs

Lid: €185 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €245 (excl. 21% btw)

Flow
Oost-Vlaanderen
Traject

Flow

Ben je ondernemer van een bedrijf met minstens 40 werknemers en zoek je een klankbord? Deel ervaringen met gelijkgestemden en pak jouw strategische uitdagingen aan.

Prijs

2.250 euro

Lab: Kwaliteitsmanagement voor gevorderden
West-Vlaanderen
Opleiding

Lab+: Kwaliteitsmanagement voor gevorderden

Na een eerste succesvolle editie in 2022, kan je opnieuw intekenen voor een diepgaand traject rond kwaliteitsmanagement, waarin theorie en praktijk hand in hand gaan.

Locatie

Oostkamp

Prijs

Leden: €2200.00
Niet-leden: €3300.00

Van teamlid naar teamleider
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Van teamlid naar teamleider

(Startende) Leidinggevenden vinden in hun rol als coach een fikse uitdaging. Dit lerend netwerk is de ideale training om de nodige vaardigheden aan te leren of verder te ontwikkelen.

Locatie

Gent

Prijs

900 euro

HR als het economisch moeilijk wordt
Vlaams-Brabant
Traject

HR als het (economisch) moeilijk wordt

De dreiging van een mogelijke economische recessie in de komende maanden baart iedereen zorgen, werkgevers en werknemers.  Niemand ontkomt in deze turbulente tijden aan de roep om meer efficiëntie en een betere kostenbeheersing.

Locatie

Steenokkerzeel

Prijs

Gratis 

Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen
Vlaams-Brabant
Volzet
Opleiding

Bouw je marketinggroeiplan in 3 dagen

Dat marketing belangrijk is voor de groei van je bedrijf, is geen geheim. Toch is het vandaag niet eenvoudig om een concreet en efficiënt marketinggroeiplan op te stellen.

Locatie

Vilvoorde

Prijs

€75 (excl. btw)

Familiebedrijven Kameracademie
Limburg
Opleiding

Afspraken binnen de familie

Het behoud van een eensgezinde familie binnen het familiebedrijf is niet zo vanzelfsprekend. Als eigenaar van een familiebedrijf is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken tussen familiale aandeelhouders, andere familieleden en het management. Toch zien we dat zeer weinig (familie)bedrijven hun spelregels formeel vastleggen, wat op termijn wel eens grote problemen kan opleveren. Familiale conflicten kunnen ontstaan door een louter gebrek aan goede afspraken. Voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 305,00 excl. BTW 

Bryo Infosessie
Limburg
Traject

Inspiratiesessie (Limburg): Ondernemen als starter - Bryo

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht de starterswerking van Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. In deze infosessie ontdek je alles over wat onze Bryo starters-community voor jou in petto heeft!

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis

(inschrijven wel verplicht)

HR NWS Opleidingsplan
Limburg
Infosessie

HR NWS 'Het opleidingsplan'

Op 10/11 is de wet op de arbeidsdeal goedgekeurd en gepubliceerd in het staatsblad. Eén van de punten hierin is dat je als bedrijf met tenminste 20 werknemers een formeel opleidingsplan dient op te maken. Heb je meer dan 10 werknemers in dienst, dan geldt tevens het individueel opleidingsrecht.  Ben jij klaar voor deze nieuwe opleidingsverplichting? Voka - KvK Limburg helpt je graag een handje. Op 7 februari organiseren wij een ontbijtsessie met Nicolas Thoelen en Fabienne Vanwynsberghe.

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €95.00
Niet-leden: €95.00

Lab Employer Branding
Vlaams-Brabant
Opleiding

Lab Employer Branding

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven en behouden! Employer Branding is niet nieuw. Toch beseffen heel wat bedrijven nu pas het nut van een aantrekkelijk werkgeversmerk.

Locatie

Leuven

Prijs

€550 (excl. btw)

ING
SD  Worx