Vul uw vacatures in via LinkedIn

06/02/2018

Rekruteren anno 2018 verloopt geheel anders dan pakweg 10 jaar geleden. De sociale media, en dan vooral LinkedIn, hebben het rekruteringslandschap voorgoed veranderd. Bedrijven springen dus maar beter mee op de kar, willen ze nog talent binnenhalen!

Tijdens deze praktische workshop leert u optimaal gebruikmaken van de gratis mogelijkheden die LinkedIn biedt om in contact te komen met potentiële medewerkers.

Programma

We bespreken de mogelijkheden die groepen en bedrijfspagina’s op LinkedIn bieden. U leert hoe waardevol uw netwerk is en hoe u dit het beste kan inzetten in uw zoektocht naar talent. U ontdekt de voordelen van een talentpool op LinkedIn en komt te weten hoe u interessante profielen vindt en contacteert.

Het is een heel praktische workshop waarbij u meteen aan de slag gaat op uw eigen laptop.

Coach

U wordt begeleid door specialiste Olivia Coudenys. Zij heeft als consultant en HR-Manager een brede kijk op HR. Door haar jarenlange ervaring binnen rekrutering en selectie kent ze de knepen van het vak en heeft rekrutering geen geheimen meer voor haar.

Doelgroep

Iedereen die LinkedIn professioneel wil gebruiken als efficiënt rekruteringskanaal. U heeft al een LinkedIn-profiel en beheerst de basisfunctionaliteiten ervan.

Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar team Expert of bel 052 33 98 30.