Skip to main content

SDG impact workshop - Sessie in Mechelen

Wil je weten waar jouw organisatie het verschil kan maken en op welke SDG’s je het meeste impact hebt? 
 

In deze interactieve workshop bepalen we de prioritaire SDGs voor jouw organisatie! Daardoor geef je duidelijk richting en focus aan de verwezenlijking van de SDGs. We gaan samen “hands-on” aan de slag met een concrete tool op maat voor Vlaamse KMOs die werd ontwikkeld door Thomas More i.s.m. VOKA Mechelen-Kempen. De tool is het resultaat van praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek en toepassing.
 

Schrijf je gratis in!

Schrijf je met een bedrijfsteam (4 à 8 personen) in op één van de workshops in Geel of Mechelen met volgende agenda:

  • 09u30 – 10u30: Introductie SDG’s
  • 10u30 – 11u30: Invullen SDG- Impact Assessment Tool 
  • 11u30 – 12u45:  Bepalen prioritaire SDG’s en ‘leassons learned’
  • 12u45 – 13u30: Netwerkmoment met een broodje
Sessie in Mechelen Sessie in Geel

Donderdag  15 September 2022

Thomas More - Campus De Ham - Raghenoplein 21bis – Mechelen


Schrijf je gratis in

Woensdag 14 September 2022
Voka Mechelen – Kempen kantoor Geel

Schrijf je gratis in


 

De sprekers

Dr. Tom Waas

Dr. Tom Waas is docent-onderzoeker duurzaamheid en duurzame organisaties bij Thomas More. Hij behaalde een doctoraat in de Milieuwetenschap en is Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij was jarenlang duurzaamheidscoördinator van de Universiteit Antwerpen en begeleidt als duurzaamheidsadviseur en actie-onderzoeker verschillende organisaties (oa. bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen) bij de realisatie van hun MVO-beleid. Tom is auteur van diverse beleidsrapporten en wetenschappelijk artikels. Tevens is hij lid van de evaluatiecommissie VOKA Charter Duurzaam Ondernemen en trad hij op als duurzaamheidsexpert voor UNESCO. 

Dr. Jelle Van Camp

Dr. Jelle Van Camp, onderzoeker en docent digitaal en duurzaam ondernemen bij Thomas More, heeft een doctoraat in de Toegepaste Economische Wetenschappen en heeft meegewerkt aan het opstellen van de SDG-impact assessment tool. Hij zal de deelnemende KMO's mee begeleiden bij het invullen van deze tool en bij het maken van de juiste beslissingen. 

Sven De Clercq

Sven De Clercq, docent/ business developer digitale innovatie bij Thomas More, heeft een master in handelswetenschappen en heeft meer dan 20 jaar ervaring in digitale innovatieprojecten. Hij zal de SDG-workshops mee ondersteunen en faciliteren.

Guido Evens

Senior adviseur duurzaam ondernemen

Full bio of Guido Evens

Adres

Thomas More - Campus De Ham
Raghenoplein 21bis
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

GRATIS

Voorwaarden

Bekijk hier onze voorwaarden.

Advertentie Vermant - mei