Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Win tijd als CEO door je efficiënter te organiseren

Ontdek hoe je als bedrijfsleider meer kan doen in minder tijd.

Programma

Veel tijd verliezen aan mails, vaak gestoord worden, te weinig gedaan krijgen op een dag... Herkenbaar? Tijdens deze sessie ontdek je waar je prioriteiten liggen, hoe je langetermijnplannen maakt én uitvoert en hoe je je mailbox de baas blijft. Voor meer zichtbare resultaten en meer voldoening!

1: Van slechte naar goede tijdgewoontes 
Topondernemers hanteren niet alleen bepaalde denk- en doepatronen, ze springen ook  anders om met hun tijd. Je ontdekt hoe je kan wegblijven van 'druk, druk, druk' en hoe je met één gewoonte dagelijks een uur wint... Verder leer je een evenwicht vinden tussen acties op korte en op lange termijn.   

2: Evenwicht tussen bereikbaarheid en concentratie 
Constant bereikbaar zijn en geconcentreerd doorwerken zijn elkaars tegenpolen. Hoe vind je een evenwicht? En hoe pas je dat toe in je werkomgeving? Prioriteiten leggen en keuzes maken staan daarbij centraal. Je leert prioriteiten onderscheiden, werkt je eigen tactische actieplan uit en staat stil bij wat er nodig is om je plan effectief uit te voeren. 

3: Slimmer mailen met meer resultaat
Even wat mails beantwoorden en voor je het goed en wel beseft, is de voormiddag voorbij. Terwijl wat je eigenlijk wilde doen nog altijd op je ligt te wachten. Klinkt bekend? Dan spring je verkeerd om met je mail. Je komt te weten hoe het anders kan en hoe je je mailbox slimmer kan gebruiken. Je maakt kennis met nieuwe, gedurfde concepten en schept een duidelijk werkkader voor jezelf, je collega's en je klanten. 

Tijdens de sessie krijg je uitgebreid de kans om ervaringen uit te wisselen. Je haalt inspiratie uit elkaars verhalen en je krijgt praktische feedback. 
 

Doelgroep

Voor ondernemers die hun tijd efficiënter willen indelen, prioriteiten willen leggen en meer ruimte willen maken voor langetermijnplannen. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde waarde: elke gedreven ondernemer steekt hier iets van op.

> Ik schrijf me in

Jouw expert

Vincent De Corte - Happy Mondays

Vincent heeft meer dan twintig jaar ondernemerservaring en richtte zelf twee bedrijven op. Hij is een kei in people management, communicatie en resultaatgericht werken. Zijn sessies zijn uitermate praktisch, vol voorbeelden van op de werkvloer. Een innemende spreker die zijn toehoorders enthousiasmeert om erin te vliegen.
 

  Vincent De Corte

  Dit is wat andere mensen zeggen over deze training:

  • Vincent luistert echt naar je, onthoudt wat je zegt en weet hier later in de training op terug te komen wanneer het relevant is voor het onderwerp dat op dat moment besproken wordt.
  • Doen!! Niet alweer een standaard cursus, hier heb je wat aan. Veel voorbeelden uit de praktijk en makkelijk toepasbare manieren om je dagelijks leven makkelijker te organiseren.
  • Vincent weet je van begin tot eind mee te nemen in zijn verhaal. Hij zorgt dat je meteen geboeid bent en weet dit de hele dag vast te houden. Doelen die eerst onbereikbaar lijken weet hij met praktische voorbeelden en concrete stappen om te zetten naar behapbare acties. Dankzij de training heb ik nu handvaten om mijn eigen tijd in te delen en zaken efficiënt af te tikken. Kortom: een aanrader!

  Past deze datum niet of is de opleiding volzet, klik dan hier voor een actueel overzicht.

  Adres

  Technopolis
  Technologielaan 1
  2800 Mechelen

  Wanneer

  Prijs

  Leden:
  €430 (excl. btw)

  10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf

  Niet-leden:
  €645 (excl. btw)

  Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

  Voorwaarden

  Lees hier onze voorwaarden.

  Meer info?

  Advertentie VanRoey- nov