Skip to main content
Logo Kameracademie

Optimaliseer jouw presentatieskills (met Wim De Vilder)

Tijdens deze workshop krijg je tips over hoe je een vlot en inspirerend spreker wordt

Velen onder ons spreken wekelijks mensen toe: tijdens vergaderingen, op (netwerking) recepties en opleidingen. Pieker je soms over hoe je erin slaagt om met zelfvertrouwen en met de nodige rust voor een groep te spreken? Hoe je jouw stem, taal en gebaren gebruikt om anderen te inspireren en jouw boodschap overtuigend over te brengen? Vraag jij je soms af hoe je ervoor zorgt dat jouw boodschap blijft hangen?

Gedurende een dag is Wim De Vilder jouw coach en krijg je tips over hoe je overtuigender en boeiender groepen kan toespreken. Je gaat meteen aan de slag en krijgt individuele feedback. 

 

Programma

  • Bewust omgaan met non-verbale communicatie en lichaamstaal
  • Tips & tricks om een boodschap duidelijk en bondig over te brengen
  • Via charisma anderen inspireren en overtuigen
  • Hoe jouw presentatie visueel versterken

 

Doelgroep

Deze training richt zich tot iedereen die regelmatig het woord neemt voor publiek, meer bepaald bedrijfsleiders, communicatieverantwoordelijken, verkopers, accountmanagers, sales managers, trainers en projectmanagers. Opgelet voor deze workshop is het aantal inschrijvingen beperkt!

 

Jouw trainer

Wim De Vilder is nieuwsanker voor Het Journaal op Eén. Daarnaast werkt hij mee aan verkiezingsprogramma's en jaaroverzichten. Hij modereert voor VRT gesprekken op Facebook en geeft nu en dan opleidingen. 

Adres

Mechelen Campus Noord - Greenhouse offices
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 380 Excl. BTW

Niet-leden:
€ 550 Excl. BTW

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 380/leden en € 550/niet-leden. Indien je inschreef voor 26 januari dan is het bedrag € 342. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. 
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 kalenderdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 015/45.10.20

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse