Skip to main content

"Ik ben eigenlijk heel toevallig bij Plato in contact gekomen acht jaar geleden. Dat was een traject algemeen management. En ik moet zeggen dat sindsdien ik een grote addict ben geworden. Op een gegeven moment heb ik vier Plato's tegelijkertijd gedaan, om maar te leren leren leren... Plato is openheid, Plato is proberen alles met elkaar te delen ook als het niet goed gaat."

selwyn

 

koen

 

"Plato heeft mij vooral geholpen in eerste instantie in het bijbrengen van een aantal zaken waarvan ik eigenlijk niets afwist...En daaruit ben ik eigenlijk beginnen groeien en toepassen op de onderneming. Ik heb de onderneming kunnen brengen op een niveau waar ik misschien wel zonder Plato niet zou geraakt zijn. Plato is voor mij de basis geweest om te kunnen groeien op een correcte manier."

"Ik ben eigenlijk al 10 jaar onderbroken Platonist en ik blijf een hele grote fan. Een gezonde onderneming is wel altijd een vorm van evolutie en groei! Daarbij kan ik eerlijk zeggen omdat ik al zolang Platonist ben dat Plato één van de motoren is van mijn inhoudelijke evolutie als ondernemer. Vooral het feit dat we bij Plato altijd een mix hebben van trainingen, workshops   "

frank

 

marc

 

"Ik kom graag naar Plato omdat we met een groep gelijkgestemde ondernemers zijn. Daarnaast heeft Plato mij geholpen een netwerk op te bouwen en met mijn financiën op orde te krijgen. Dat zijn toch belangrijke zaken die het einde het verschil maken waarmee je u kunt onderscheiden van uw concurrenten."

Contactpersonen

Katrien Van Damme

Senior Adviseur Plato

Elisa Frias

Adviseur Groei, Opvolging & Overname