Skip to main content
  • Home
  • Prijs Ondernemen

Prijs Ondernemen

De publieksstemming is afgesloten op 31 augustus. Stemmen is helaas niet meer mogelijk.   Op 17 september verwachten we jullie allen op de uitreiking van deze prijs via onze digitale livestream. De winnaars en enkele genodigden (afhankelijk van de geldende coronmaatregelen) worden uitgenodigd om alles live mee te maken in het Cultureel Centrum te Heist-op-den-Berg. Ontdek als eerste wie de winnaar is van De Prijs Ondernemen.

ALLE lokale winnaars zijn gekend! PFL uit Beerse, BelOrta uit Mechelen, Emergo Group uit Puurs, Narviflex uit Geel, Vosschemie uit Lier, DiBo uit Arendonk, WIcreations uit Heist-op-den-Berg, Q-lite uit Baarle-Hertog en Heylen Group uit Herentals.

Ontdek de winnaars in de rubriek Nieuws in het menu links op uw scherm.

Al sinds 1987, dit jaar dus het 34ste jaar op rij, reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen de Prijs Ondernemen uit. Eerst in de Kempen, en sinds de fusie tussen Voka - Mechelen en Voka - Kempen, voor beide regio's samen. 

Sinds 2013 is de winnaar één van de negen ondernemingen die eerder dat jaar de Voka Lokaal Award in haar regio won.

Elk van de negen lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen reikt jaarlijks een award uit aan één van haar leden. Aangezien de leden van Voka erg divers zijn, qua sector en grootte bijvoorbeeld, is er ook een grote diversiteit tussen de winnaars.

Toch vallen de gemene delers op. De negen ondernemingen, en de winnaar van de Prijs Ondernemen bij uitstek, zijn een toonbeeld van ondernemerschap. Dat vertaalt zich niet alleen in mooie cijfers en groei. Ze geven ook blijk van een durf en ambitie, een innoverend vermogen, een onderscheidende bedrijfs- en HR-cultuur, internationalisatie, deugdelijk bestuur en duurzaam ondernemen. Ondernemerschap dat loont en bijdraagt aan de welvaart en het welzijn in onze regio. Ondernemerschap waar we trots op zijn en dat inspireert. 

Deze 9 winnaars komen in aanmerking voor de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen die uitgereikt wordt tijdens het Jaardiner & Prijs Ondernemen op donderdagavond 17 september 2020. Daarnaast komen ze ook in aanmerking voor de Innovatie Award 2020 van Voka - Mechelen-Kempen. Het publiek krijgt de kans om op haar favoriet te stemmen. Deze publieksstemming telt mee voor 1/3 van de stemmen. De andere 2/3 worden verdeeld door een professionele jury.  

Wie van de 9 lokale winnaars wint uiteindelijk de Prijs Ondernemen? 1/3 van de stemmen worden bepaald door de publieksstemming. 2/3 van de stemmen worden gegeven door een jury van professionals, elk met hun eigen expertise.  

prijs ondernemen

logo's partners