Skip to main content
Advipro wint
Mechelen-Kempen
Nieuws

Advipro haalt Voka Lokaal-award Midden Kempen binnen

Advipro uit Lille heeft zonet de Voka Lokaal-award Midden Kempen ontvangen. Dat laat Voka Mechelen-Kempen weten. Advipro adviseert producenten als Pfizer en Janssen Pharmaceutica bij het ontwerpen, plaatsen en keuren van nieuwe productielijnen. "Onze missie is kwaliteit leveren.

groep Van Roey wint Prijs Ondernemen 2021
Mechelen-Kempen
Nieuws

Bouwbedrijf groep Van Roey wint Voka Prijs Ondernemen 2021

Groep Van Roey, het bouwbedrijf uit Rijkevorsel, is door een expertenjury gekozen tot winnaar van de Voka Prijs Ondernemen 2021. De prijs is een erkenning van Voka - Mechelen-Kempen. CFO Nancy Vervoort kreeg de prijs uit handen van Annelies Verlinden, minister van Binnenlandse Zaken.

tomlaveren
Nieuws

Speech Tom Laveren

Morgen is een symbolische dag. Dan gaan de mondmaskers – op heel veel plaatsen – AF. De exit uit deze coronacrisis, is weer een stap dichterbij. Met dank aan bedrijven uit onze regio. Zij geven de vrijheid terug, aan de rest van de wereld.

VanRoey
Mechelen-Kempen
Nieuws

Wie pakt laatste nominatie voor Voka Prijs Ondernemen 2021?

Vandaag heeft Voka Mechelen-Kempen de negende en laatste kanshebber bekendgemaakt voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. De laatste nominatie gaat naar bouwbedrijf groep Van Roey uit Rijkevorsel. Van het bestuur van Voka Lokaal Kempen Noord krijgen ze de award voor hun regio. Ze maken hierdoor ook kans op de Voka Prijs Ondernemen. Op 30 september kennen we de winnaar.

DirkMarisPO
Mechelen-Kempen
Nieuws

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris strijdt mee voor Voka Prijs Ondernemen 2021

Tuinbouwbedrijf Dirk Maris uit Arendonk is in de running voor de Voka Prijs Ondernemen 2021. Dat meldt Voka Mechelen-Kempen. In totaal mikken negen bedrijven op de grote ondernemersprijs. Op 30 september kennen we de winnaar. "Dit raakt ons enorm", klinkt het bij het familiebedrijf.