Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Masterclass leiderschap 2.0: Gemotiveerde en getalenteerde medewerkers maken het verschil

Algemeen Management

 

Ontdek de kracht van modern leiderschap en leer hoe je met impact je team kunt leiden. In een tijd waarin leiderschap constant in de schijnwerpers staat, is het essentieel om een frisse aanpak te hanteren. Verwerf gezag niet langer alleen door hiërarchie, maar door het bevorderen van motivatie, verantwoordelijkheid en talentontwikkeling binnen je team.

Ontdek hoe je jouw teamleden kunt inspireren en empoweren om gezamenlijke doelen te bereiken. Schrijf je vandaag nog in voor onze dynamische leiderschapstraining en ontwikkel de essentiële vaardigheden om effectief leiding te geven in de moderne wereld. Mis deze kans niet!

Wat leer je hieruit?
  • Je weet hoe motivatie werkt vanuit verschillende invalshoeken en linkt dit aan de dagelijkse praktijk.
  • Je kent de kracht van motivatie en het verschil tussen intrinsiek en extrinsiek.
  • Je kunt de motivatie managen met inzichten van Maslow en Hertzberg.
  • Je kan motivatie linken aan de individuele drijfveren en noden van elk individu.
  • Je ziet hoe het professionele hart op het juiste ritme kan slaan.
  • Je beheerst de kunst om de talenten van elk teamlid in kaart te brengen en de te ontwikkelen uitdagingen te identificeren. (groeipotentieel)

Doelgroep en voorkennis
  • Leidinggevenden die samen met hun team/organisatie successen willen halen. 
  • Beginnende leidinggevenden (minimale ervaring van 6m tot 1 jaar is een voordeel om te kunnen werken vanuit een reeds opgedane ervaring).
  • Leidinggevenden die opfrissing willen van de leiderschapsvaardigheden.
  • Leidinggevenden die meer willen halen uit hun rol en met hun uitdagingen aan de slag willen gaan.
Docent

Maak kennis met Kristien Rogier, een ervaren bestuurder en gepassioneerd trainer-coach die sinds 2006 in de voorhoede staat van in.pa.re.|empowering passionate leaders to succes. Met meer dan 15 jaar ervaring in sales, marketing, business management en leiderschap binnen diverse bedrijfscontexten, brengt Kristien een schat aan kennis en expertise met zich mee.

Haar hart ligt bij de ontwikkeling van mensen binnen een professionele setting, en ze is gespecialiseerd in leiderschap, teamontwikkeling, communicatie en efficiënt tijdsbeheer. Of het nu gaat om B-to-B of B-to-C, KMO's of multinationals, privébedrijven, overheidsinstellingen of non-profitorganisaties, Kristien heeft ervaring in uiteenlopende sectoren.

Naast het verzorgen van op maat gemaakte in-house trainingen, leidt Kristien ook workshops in opdracht van gerenommeerde organisaties die open programma's aanbieden, zoals VOKA, Co-Valent en de Federatie Bouw. Ze is een gewaardeerde spreker en inspirerende facilitator die deelnemers uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Om altijd up-to-date te blijven met de laatste trends en ontwikkelingen, investeert Kristien jaarlijks in bijscholingsprogramma's. Ze gelooft in voortdurende groei en blijft haar kennis en vaardigheden aanscherpen om haar klanten de meest relevante en effectieve benaderingen te bieden.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren:  7 uren
Thema: Bedrijfsstrategie

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Ontdek alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersonen

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Adres

T2-campus
Thor Park 8040
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 720,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.