Skip to main content

Nieuws

Bierapostel in Canada
Nieuws

Bierapostel in Canada

Ondernemen in Canada: pro's en contra's op een rijtje. Een getuigenis van Alain De Laet (Brouwerij Huyghe).

Internationale ambities? 5 tips van ondernemers met ervaring
Nieuws

Internationale ambities? 5 tips van ondernemers met ervaring

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant ondersteunt ondernemers met internationale ambities via een aangepast opleidingsaanbod, begeleidingstrajecten én een sterk netwerk van ‘Global Ambassadors’. Deze Global Ambassadors zijn ondernemers met kennis van internationaal ondernemen én een uitstekend buitenlands netwerk die hun expertise ter beschikking stellen van startende exporteurs. Wat zijn volgens hen de voornaamste do's-and-don'ts? Vanuit hun expertise delen de Global Ambassadors van Voka Vlaams-Brabant 5 gouden tips.

brexit - file
Opinie

Brexit: wat we te winnen hebben bij een Vlaams-Britse 'Green Lane'

De brexit zadelt bedrijven met extra kosten op, vooral door de douaneprocedures. Maar ze biedt ook een opportuniteit om Vlaanderen nog beter uit te spelen als logistieke regio. Hoe? Door Vlaams-Britse 'Green Lanes' op te richten, die het zakendoen vanuit de EU met het Verenigd Koninkrijk vergemakkelijken.

tekst
Nieuws

Blink uit met je eigenheid

Al 30 jaar breken ze potten. Zetten ze trends. Vertellen ze verhalen met markant interieurdesign. Van Limburg tot de andere kant van de wereld.

Mercurio Global Ambassadors: Marokko
Nieuws

Mercurio Global Ambassadors: Marokko

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om uw onderneming internationaal te steunen.

EU
Opinie

De nieuwe EU-handelsstrategie: what’s in it voor de Vlaamse bedrijfswereld?

Op 18 februari heeft de Europese Commissie haar herziening van de Europese handelsstrategie gepubliceerd. Een ambitieuze Europese handelsagenda is cruciaal voor de Vlaamse welvaart, die in grote mate in het buitenland wordt verdiend. Een ‘exportrelance’ zal essentieel zijn willen we herstellen van de coronacrisis.

ING
SD  Worx