Skip to main content

Nieuws

GA CH
Nieuws

Mercurio Global Ambassadors: China

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om uw onderneming internationaal te steunen.

Europese vlag
Opinie

Het Europees herstelplan: lessons learned uit de eurocrisis

Met een Europees herstelplan moet de economische impact van de coronacrisis bezworen worden. Bovendien moet men de fouten vermijden die men ruim tien jaar geleden wel maakte bij de aanpak van de Eurocrisis. Kordaat en solidair handelen verzekert een sterker en sneller Europese herstel.

europese vlag
Nieuws

Waarom België op 19 juni het Europees herstelplan van 750 miljard moet ondersteunen

De Europese Commissie heeft een ongezien ambitieus voorstel voor een Marshallplan om het economische herstel na de coronacrisis te bespoedigen. Het sluitstuk daarvan is ‘Next Generation EU’, een plan van 750 miljard euro. België moet zich hier volledig in inschrijven, want dit plan zorgt voor een sneller economisch herstel van de volledige Europese economie.

mercurio
Nieuws

Mercurio

Wil je zelf een exportstrategie opstellen? Nieuwe buitenlandse markten veroveren of jouw positie in het buitenland versterken? Of wil je je expertise en ambities aftoetsen met andere ondernemers?

najaarsbrochure 2020
Nieuws

Ontdek onze najaarsbrochure 2020

In deze najaarsbrochure 2020 hebben we onze expertise en ons aanbod georganiseerd rond alle managementdomeinen die er voor u en uw medewerkers toe doen.

mercurio
Nieuws

Mercurio

Vlaanderen is een echte exportkampioen: voor 2019 wordt de Vlaamse uitvoer van goederen en diensten geraamd op 280 miljard euro. Zo’n 30 procent van de jobs hangt af van de uitvoer.

Mercurio
Nieuws

Onze Vlaamse export heeft vleugels nodig

Voor de Vlaamse post-corona economie zijn internationaal actieve bedrijven van levensbelang. Maar de helft van de Vlaamse bedrijven ziet de export pas na de zomer aantrekken.

ING
SD  Worx