Skip to main content

Voka - Kamer van Koophandel regio

Limburg

Zomerkasteelfeest


Op woensdag 25 augustus heffen we samen het glas op een sterk ondernemend Limburg!
 

Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. We vertegenwoordigen meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export.

Voka laat de stem van de ondernemingen horen tot op het hoogste niveau, brengt zijn leden samen en stimuleert samenwerking tussen ondernemers.

Ondernemingen worden rechtstreeks lid van Voka. Die leden vormen onze motor: Voka is een organisatie van, voor en door Vlaamse ondernemingen.

 

Ondernemen doe je niet alleen.

Alles draait rond het juiste idee en de juiste mensen om van dat idee werkelijkheid te maken. Maar als ondernemer heb je natuurlijk een drukke agenda. Waar, wanneer en hoe ga je die perfecte meedenkers vinden?

Voka – KvK Limburg is jouw partner in het vinden, bouwen en onderhouden van een sterk netwerk. Ontmoet oude bekenden en leg nieuwe contacten. Creëer kansen voor de toekomst. Niet alleen tijdens onze evenementen, netwerksessies en -missies. Maar ook via samenwerkingsmodellen tussen sectoren en nationale en internationale actoren. Word deel van een community die zoveel verder reikt dan de muren van je onderneming.

Kom alles te weten over onze Netwerken!

Ondernemers zijn plantrekkers.

Voor ieder probleem zoeken ze een oplossing. Maar sommige obstakels zijn te groot om alleen te overwinnen. Op die momenten heb je als ondernemer een partner nodig die je steunt.

Voka – KvK Limburg geeft Limburgse ondernemers een sterke en duidelijke stem op lokaal, provinciaal, Vlaams, federaal en internationaal niveau. We analyseren wat onze leden nodig hebben en zetten die noden in de verf. Zo wegen we op politieke actoren, maar maken we ook het verschil in individuele lobbydossiers en bieden we advies op maat. Samen creëren we een optimaal kader voor alle Limburgse ondernemers. En dat zonder tomaten te gooien.

Ontdek op welke manieren wij voor jou klaar staan!

Als ondernemer moet je op de hoogte zijn van de laatste trends en evoluties in jouw sector.

Achterop hinken is geen optie. Maar hoe blijf je up-to-date in een wereld die steeds sneller verandert?

Voka – KvK Limburg houdt de vinger aan de pols in een steeds veranderende markt. Die inzichten vertalen we in een relevant en kwalitatief opleidingsaanbod voor ondernemers en hun medewerkers. Laat je informeren tijdens dagopleidingen of kies voor nog meer diepgang in een van de langer lopende opleidingstrajecten. We bieden zelfs opleidingen op maat aan.

Ontdek het volledig opleidingsaanbod van de KamerAcademie 2021-2022!

Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Gouverneur Roppesingel 51

3500 Hasselt

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo