Skip to main content
Map
  • Kameracademie

Kameracademie

Ben jij echt klaar voor een veranderende wereld? Een wereld waarin alles razendsnel evolueert en leidinggevenden niet alleen boven maar vooral tussen de mensen staan. Een wereld waarin data en artificiële intelligentie geen abstracte begrippen meer zijn, maar eerder gamechangers. Misschien besef je wel dat de wereld continu verandert, maar weet je niet goed hoe je hierop moet reageren? Voka - KvK Limburg adviseert je graag en biedt een uitgebreide waaier van opleidingen aan.

Het opleidingsaanbod van de Kameracademie van Voka – Kamer van Koophandel Limburg bevat maar liefst 10 thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een cursus over duurzaam ondernemen of verdiep je nog meer in de wereld van marketing en sales. Tijdens elke workshop staat jouw persoonlijke en professionele groei centraal. Met de verworven kennis kan je tenslotte onmiddellijk aan de slag!

Leren van en met elkaar

Voka versterkt je op elk vlak als ondernemer en in je professionele leven. Binnen verschillende thema’s en formules vind je de perfecte aanvulling voor jouw loopbaan. Achterop hinken is voor ons geen optie. Ontdek ons heel lerend aanbod in onze nieuwe brochure.

Download hier

Vragen? Neem contact op met Sofie

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent

Full bio of Sofie Olyslaegers

Vragen? Neem contact op met Bea

Bea Vanmeert

Projectmedewerker talent

Full bio of Bea Vanmeert

 Mensura KMO port  logo proximus   syntra