Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • KamerAcademie

KamerAcademie

Voka - KvK Limburg versterkt je op elk vlak als ondernemer en in jouw professionele leven. Binnen 10 thema's en 4 formules vind je jouw perfecte groei-partner voor jouw ambitieuze loopbaan. Achterop hinken is voor ons geen optie. Kies uit de 4 formules: dagopleidingen, meerdaagse opleidingen, high levelopleidingen of onze actualiteitsreeksen.

Ontdek ons opleidingsaanbod per thema

Het opleidingsaanbod van de Kameracademie van Voka – Kamer van Koophandel Limburg bevat maar liefst 10 thema’s. Tijdens elke opleiding staat jouw persoonlijke en professionele groei centraal. Met de verworven kennis kan je tenslotte onmiddellijk aan de slag! Klik op een thema, en ontdek onze opleidingen. 
 

 

Waarom kiezen voor een Voka opleiding?

  • Actueel en uitgebreid aanbod

  • Gespecialiseerde docenten en experten met ervaring

  • Onmiddellijk toepasbaar en afgestemd op jouw (kmo)-realiteit

  • Volop kansen om te netwerken en om ervaringen uit te wisselen

Wist je dat al onze opleidingen in jouw bedrijf en op maat van jouw noden kunnen worden georganiseerd? Met ons uitgebreide netwerk van experts en docenten worden de kennis en vaardigheden op maat van jouw organisatie naar een hoger niveau getild.

Ontdek ons opleidingsaanbod

Wil je op de hoogte blijven van onze mailings?

Vul je mailadres in om aan te melden (of een profiel aan te maken) zodat we je mailvoorkeuren kunnen bijwerken:

Verlaagde opleidingskosten

Vlaams OpleidingsVerlof (VOV)

Bepaalde opleidingen zijn aangeduid met het logo van de Vlaamse overheid. Als uw werknemer Vlaams Opleidingsverlof heeft aangevraagd, kunt u als werkgever voor die opgenomen uren een vergoeding krijgen van de Vlaamse Overheid. Als u een terugbetalingsaanvraag indient en de opgenomen VOV-uren registreert, kunt u een forfaitair bedrag van 21,30 euro per goedgekeurd VOV-uur terugbetaald krijgen. Klik hier voor meer informatie over deze subsidie. 

VOV
KMO-portefeuille

Bespaar tot 30% op de prijs van jouw opleiding op opleidingen aangeduid met het logo van kmo-portefeuille dankzij de subsidies van de overheid (indien je aan de voorwaarden voldoet en vanaf een opleidingskost van minimum 100 euro excl. btw). Dien jouw aanvraag ten laatste 14 dagen na de start van de opleiding in. Klik hier voor meer informatie, registraties en aanvragen van jouw subsidies. Ons erkenningsnummer is DV.O105507. Ons certificaat van de opleidingen vind je hier.

KMO
Steun van jouw sectorfonds

Bekijk zeker de subsidiemogelijkheden van jouw sectorfonds. In bepaalde gevallen zijn deze zelfs cumuleerbaar met de tegemoetkoming via kmo-portefeuille. Klik hier voor een overzicht van de verschillende sectorfondsen. 

Sectorfond

ISO 9001:2015

De garantie op kwaliteitsvolle opleidingen? Ons ISO 9001:2015 certificaat (Kwaliteitssystemen). Deze norm toont aan dat we een kwaliteitssysteem hebben ingevoerd en op peil houden voor opleiding en vorming en ontwikkeling van diensten ter bevordering van het vrij ondernemerschap. Ons certificaat vind je hier.

  • Certificaatnummer: 02 QMS 1851g

  • Oorspronkelijke startdatum: 08/01/2002

  • Geldigheid: 10/07/2023 - 07/07/2026

ISO9001

Vragen? Neem contact op met:

Laura Van Wijmeersch

Manager kameracademie en themanetwerken

Full bio of Laura Van Wijmeersch

Hannah Baveco

Coördinator Kameracademie

Full bio of Hannah Baveco

Ina Philips

Coördinator KamerAcademie en Themanetwerken

Full bio of Ina Philips

Bea Vanmeert

Projectmedewerker Kameracademie

Full bio of Bea Vanmeert