Netwerken Limburg

Netwerken geeft meerwaarde op ieder bedrijfsniveau.  Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten binnen het eigen vakdomein, leidde al vaak tot betere beslissingen en verrassende inzichten. De netwerken van Voka - Kamer van Koophandel Limburg staan bol van vakkennis, ervaringsuitwisseling en netwerking. Vakspecialisten buigen zich over brandend actuele thema's met één doel; nl. kennis vergaren en uitwisselen. Momenteel beschikt Voka - KvK Limburg over een 40-tal netwerken met meer dan 2000 netwerkleden. 

overzicht netwerken

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor alle netwerken van Voka - Kamer van Koophandel Limburg loopt per werkingsjaar (van september t.e.m. juni). De deelnameprijs (excl. BTW) is hierna, per netwerk, terug te vinden.

Het lidmaatschap is altijd persoonlijk en exclusief voor ledenbedrijven.

Klik hier om online in te schrijven. 

De netwerken

Logo bedrijfsleiders

BEDRIJFSLEIDERS

Een exclusief forum voor bedrijfsleiders om met elkaar te discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk.

Secretarissen: Johan GrauwelsKim Jacobs en Geert Van Malcot

Logo bedrijfsleiders

 

BEDRIJFSLEIDERS MULTINATIONALS

Het Netwerk bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 150 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn

Secretaris: Cathérine Dreesen 

bigdata

BIG DATA

Het netwerk Big Data vormt een belangrijke Limburgse kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over big data. We zoeken de meerwaarde en intelligentie van data om een zakelijk voordeel te kunnen doen.

Secretaris: Veroniek Hermans

Ceo Limburg

C.E.O. LIMBURG

Een platform waar duurzame contacten ontstaan, ervaringen worden uitgewisseld en ideeën gecreëerd. Aan de eigenaar-ondernemer wordt een gevarieerd programma aangeboden met activiteiten.

Secretaris: Edith Magyar

sales

COMMERCIËLE DIRECTEURS

Ervaringsuitwisseling omtrent topics zoals integratie van (nieuwe) business units binnen de organisatie, de organisatie in een groeimodel, gebruik van tooling/rapportering, het evenwicht tussen commerciële en operationele verantwoordelijkheden..

Secretaris: Dominic Schouterden

Douane Experten

DOUANE EXPERTEN

Voor douane experten die op zoek zijn naar een klankbord waar ruimte is voor ervaringsuitwisselning en actuele douane evoluties.

Secretaris: Eva Guldentops

Ecommerce

 

E-COMMERCE

Het netwerk E-commerce is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van E-commerce. Ervaringsuitwisseling en bedrijfsbezoeken staan centraal.

Secretaris: Valerie Vanherle

Facility

FACILITY MANAGEMENT

Netwerking en ervaringsuitwisseling onder verantwoordelijken voor het facilitaire gebeuren in het bedrijf staan bij alle activiteiten centraal.

Secretaris: Valérie Van Dijck

fashion

FASHION & CREATION

Voor modeontwerpers, zaakvoerders, eigenaars, ondernemers, academici en dienstverleners uit de modewereld met ruime ervaring die op zoek zijn naar extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde binnen hun functiedomein. Het netwerk Fashion biedt hen een professioneel forum rijk aan kennis en ervaring. 

Secretaris: Marijke Steegen

Financieel beheer

FINANCIEEL BEHEER

Biedt aan financieel verantwoordelijken een platform om kennis en expertise uit te wisselen op het vlak van het financiële gebeuren.

Secretaris: Lieve Tans

Future Leaders

FUTURE LEADERS

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling tussen ambitieuze leeftijdsgenoten over thema's m.b.t. bedrijfsvoering, management en ondernerschap staan in dit netwerk centraal.

Secretaris: Laurens Kuijpers

healt & care

 

Health & Care

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling over thema’s m.b.t. ondernemen in de zorgsector staan in dit netwerk centraal. 

 

Secretaris: Geert Van Malcot

HRM

HRM

Hét platform voor de personeelsverantwoordelijke en/of HR manager om met collega's kennis en ervaring uit te wisselen omtrent HR management en de regelgeving.

Secretaris: Cherly Freson

ICT

ICT

Voor ICT verantwoordelijken en/of ICT-managers vormt dit netwerk een belangrijke kern van expertise en kennis op het vlak van informatica.

Secretaris: Karla Van Grimberge

Inkoop & bedrijfslogistiek

INKOOP & BEDRIJFSLOGISTIEK

Netwerking en ervaringsuitwisseling, onder verantwoordelijken voor de inkoop en/of het intern logistiek gebeuren in het bedrijf, staan bij alle activiteiten centraal.

Secretaris: Ellen Requilé

Internationaal Ondernemen

INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

Hét platform, exclusief, voor de internationaal actieve ondernemer. Kennis verruimen en expertise vergroten, krachten bundelen en netwerken, kan allemaal via het Netwerk internationaal ondernemen. 

Secretaris: Eva Guldentops

KMO bedrijfsleiders

KMO - BEDRIJFSLEIDERS

Een ideale netwerkgelegenheid voor zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen, die ervaringen wensen uit te wisselen met collega's in ondernemingen van gelijkaardige schaal.

Secretaris:  Kim JacbosGeert Van MalcotKaterine Avgoustakis

Management Assistants

MANAGEMENT ASSISTANTS

Een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt voor elke management assistant. Kennis- en ervaringsuitwisseling met andere management assistants staan centraal.

Secretaris: Christel Linsen

Logo Marcom

MARCOM

Het Netwerk MarCom is een professioneel kennisnetwerk dat extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde biedt voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke.

Secretaris: Kristien Put

Milieu & veiligheid

MILIEU & VEILIGHEID

Milieucoördinatoren en/of veiligheidsverantwoordelijken wisselen binnen dit netwerk kennis en expertise uit op het vlak van milieuwetgeving en veiligheidsnormen.

Secretaris: Caroline Petitjean

Jong Voka

JONG VOKA

Als Netwerk Jongeren van Voka - KvK Limburg verenigen wij meer dan 280 Limburgse ondernemers of kaderleden jonger dan 40 jaar met gelijklopende belangstellingen. De doelstelling is om u een netwerk aan te bieden door middel van een gamma aan activiteiten.

Secretaris: Laurens Kuijpers

Productie

PRODUCTIE

Binnen dit netwerk wint elke productieverantwoordelijke of gelijkwaardige aan expertise dankzij de uitwisseling van kennis en ervaring op productievlak.

Secretaris: Ellen Requilé

R&D

R&D

Voor R&D managers, innovatiemanagers, proces- en productontwikkelaars die op zoek zijn naar extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde binnen hun functiedomein.

Secretaris: Valerie Jennes 

route 51

ROUTE 51

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling over exclusieve wagens staan in dit netwerk centraal. De bijeenkomsten worden steeds georganiseerd op locatie.

Secretaris: Laurens Kuijpers

sales

 

SALES

Het uitwisselen van ervaring en kennis op het vlak van verkoopsproblematiek staat centraal in dit netwerk.

Secretaris: Elien Wuestenberghs

Smart Cities

SMART CITIES

Het netwerk Smart Cities vormt een belangrijke Limburgse kern aan expertise, kennis en ervaringsuitwisseling

Secretaris: Dominic Schouterden

Vastgoed

VASTGOED

Sectorgenoten debatteren rond vastgoedthema's, dit gecombineerd met bedrijfsbezoeken, bezoeken aan werven en bouwprojecten.

Secretaris: Ingrid Eyckmans

vitaliteit

VITALITEIT

Meer informatie volgt later.

Secretaris: Kirsten Janssens

culinair

VOKA CULINAIR

Meer informatie volgt later.

Secretaris: Cassandra Cops

Voka Fietst

VOKA FIETST

Een sportief netwerk voor ondernemers. Fietsen onder gelijkgestemden om zo elkaar te motiveren.

Secretaris: Liesbeth Peeters

Logo Voka Golft

VOKA - GOLFT

Dit netwerk verenigt golfliefhebbers op regelmatige basis. Netwerking en de beleving van de golfsport staan centraal. De bijeenkomsten worden steeds georganiseerd bij één van de Limburgse golfclubs.

Secretaris: Dominic Schouterden

Voka Gazellen

VOKA GAZELLEN

Voka Gazellen is een netwerk voor bedrijfsleiders - eigenaars die tijdens hun generatie een aanzienlijke groei gerealiseerd hebben.

Secretaris: Ann Huveners en Dominic Schouterden

 

Meer info: 

Laurens Kuijpers

Stafmedewerker Ondernemersrelaties

+32 475 40 39 67

laurens.kuijpers@voka.be