Skip to main content

Netwerken Limburg

Netwerken geeft meerwaarde op ieder bedrijfsniveau. Het uitwisselen van kennis, ervaring en contacten binnen het eigen vakdomein, leidde al vaak tot betere beslissingen en verrassende inzichten. Momenteel beschikt Voka - KvK Limburg over een 40-tal netwerken met meer dan 2000 netwerkleden.
overzicht netwerken

Lidmaatschap

Het lidmaatschap voor alle netwerken van Voka - Kamer van Koophandel Limburg loopt per werkingsjaar (van september t.e.m. juni). De deelnameprijs (excl. BTW) is hierna, per netwerk, terug te vinden.

Het lidmaatschap is altijd persoonlijk en exclusief voor ledenbedrijven.

Klik hier om online in te schrijven. 

De netwerken

Logo bedrijfsleiders

BEDRIJFSLEIDERS

Een exclusief forum voor bedrijfsleiders om met elkaar te discussiëren over ondernemerschap, bedrijfsweetjes, knelpunten en uitdagingen uit de dagelijkse praktijk.

Secretarissen: Cassandra CopsKim Jacobs en Geert Van Malcot

Logo bedrijfsleiders Multi

 

BEDRIJFSLEIDERS MULTINATIONALS

Het Netwerk bedrijfsleiders Multinationals is een exclusief netwerk voor bedrijfsleiders van Limburgse ondernemingen die deel uit maken van een multinational met hoofdkantoor in het buitenland, of lokaal bij de 100 grootste spelers van Limburg horen, of min. 150 FTE’s tellen en geen eigenaar-ondernemer zijn

Secretaris: Cathérine Dreesen 

bigdata

BIG DATA

Het netwerk Big Data vormt een belangrijke Limburgse kern van expertise, kennis en ervaringsuitwisseling over big data. We zoeken de meerwaarde en intelligentie van data om een zakelijk voordeel te kunnen doen.

Secretaris: Veroniek Hermans

Ceo Limburg

C.E.O. LIMBURG

Een platform waar duurzame contacten ontstaan, ervaringen worden uitgewisseld en ideeën gecreëerd. Aan de eigenaar-ondernemer wordt een gevarieerd programma aangeboden met activiteiten.

Secretaris: Edith Magyar

sales

COMMERCIËLE DIRECTEURS

Ervaringsuitwisseling omtrent topics zoals integratie van (nieuwe) business units binnen de organisatie, de organisatie in een groeimodel, gebruik van tooling/rapportering, het evenwicht tussen commerciële en operationele verantwoordelijkheden..

Secretaris: Dominic Schouterden

Douane Experten

DOUANE EXPERTEN

Voor douane experten die op zoek zijn naar een klankbord waar ruimte is voor ervaringsuitwisselning en actuele douane evoluties.

Secretaris: Ward Smits

Ecommerce

 

E-COMMERCE

Het netwerk E-commerce is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van E-commerce. Ervaringsuitwisseling en bedrijfsbezoeken staan centraal.

Secretaris: Valerie Vanherle

Facility

FACILITY MANAGEMENT

Netwerking en ervaringsuitwisseling onder verantwoordelijken voor het facilitaire gebeuren in het bedrijf staan bij alle activiteiten centraal.

Secretaris: Valérie Van Dijck

Financieel beheer

FINANCIEEL BEHEER

Biedt aan financieel verantwoordelijken een platform om kennis en expertise uit te wisselen op het vlak van het financiële gebeuren.

Secretaris: Lieve Tans

Future Leaders

FUTURE LEADERS

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling tussen ambitieuze leeftijdsgenoten over thema's m.b.t. bedrijfsvoering, management en ondernerschap staan in dit netwerk centraal.

Secretaris: Laurens Kuijpers

healt & care

 

Health & Care

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren.

Secretaris: Geert Van Malcot

HRM

HRM

Hét platform voor de personeelsverantwoordelijke en/of HR manager om met collega's kennis en ervaring uit te wisselen omtrent HR management en de regelgeving.

Secretaris: Cherly Freson

ICT

ICT

Voor ICT verantwoordelijken en/of ICT-managers vormt dit netwerk een belangrijke kern van expertise en kennis op het vlak van informatica.

Secretaris: Karla Van Grimberge

Inkoop & bedrijfslogistiek

INKOOP & BEDRIJFSLOGISTIEK

Netwerking en ervaringsuitwisseling, onder verantwoordelijken voor de inkoop en/of het intern logistiek gebeuren in het bedrijf, staan bij alle activiteiten centraal.

Secretaris: Ellen Requilé

Internationaal Ondernemen

INTERNATIONAAL ONDERNEMEN

Het Netwerk Internationaal Ondernemen is hét forum waar ervaren Limburgse bedrijven die internationaal actief zijn mekaar treffen.

Secretaris: Cathérine Dreesen

Jong Voka

JONG VOKA

Als Netwerk Jongeren van Voka - KvK Limburg verenigen wij meer dan 340 Limburgse ondernemers of kaderleden jonger dan 40 jaar met gelijklopende belangstellingen. De doelstelling is om u een netwerk aan te bieden door middel van een gamma aan activiteiten.

Secretaris: Laurens Kuijpers

KMO bedrijfsleiders

KMO - BEDRIJFSLEIDERS

Een ideale netwerkgelegenheid voor zaakvoerders van kleine en middelgrote ondernemingen, die ervaringen wensen uit te wisselen met collega's in ondernemingen van gelijkaardige schaal.

Secretaris:  Kim JacobsGeert Van MalcotKaterine Avgoustakis

Management Assistants

MANAGEMENT ASSISTANTS

Een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt voor elke management assistant. Kennis- en ervaringsuitwisseling met andere management assistants staan centraal.

Secretaris: Christel Linsen

Logo Marcom

MARCOM

Sinds september 2018 zijn de aparte netwerken marketing en communicatie gefusioneerd tot één sterk netwerk: het Netwerk MarCom. Dit professioneel kennisnetwerk biedt extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde voor elke marketing- en/of communicatieverantwoordelijke.

Secretaris: Kristien Put

Milieu & veiligheid

MILIEU & VEILIGHEID

Milieucoördinatoren en/of veiligheidsverantwoordelijken wisselen binnen dit netwerk kennis en expertise uit op het vlak van milieuwetgeving en veiligheidsnormen.

Secretaris: Caroline Petitjean

Productie

PRODUCTIE

Binnen dit netwerk wint elke productieverantwoordelijke of gelijkwaardige aan expertise dankzij de uitwisseling van kennis en ervaring op productievlak.

Secretaris: Ellen Requilé

R&D

R&D

Voor R&D managers, innovatiemanagers, proces- en productontwikkelaars die op zoek zijn naar extra knowhow en een gegarandeerde meerwaarde binnen hun functiedomein.

Secretaris: Valerie Jennes 

route 51

ROUTE 51

Netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling over exclusieve wagens staan in dit netwerk centraal. De bijeenkomsten worden steeds georganiseerd op locatie.

Secretaris: Laurens Kuijpers

sales

 

SALES

Dit netwerk vormt een belangrijke kern van kennis en expertise op het vlak van verkoopsproblematiek en het leiden van een sales team.

Secretaris: Elien Wuestenberghs

Smart Cities

SMART CITIES

Dit netwerk neemt diverse aspecten van Smart Cities-uitdagingen onder de loep: naast technologie, ook juridische, communicatie- en marketing gerelateerde aspecten die belangrijk zijn voor lokale besturen in het uitrollen van hun beleid.

Secretaris: Dominic Schouterden

Vastgoed

VASTGOED

Sectorgenoten debatteren rond vastgoedthema's, dit gecombineerd met bedrijfsbezoeken, bezoeken aan werven en bouwprojecten.

Secretaris: Ingrid Eyckmans

vitaliteit

VITALITEIT

Het netwerk Vitaliteit promoot mentale en fysieke fitheid en welzijn als attitude op het werk en deelt ervaringen hieromtrent.

Secretaris: Kirsten Janssens

culinair

VOKA CULINAIR

Een passie voor koken en productkennis staan centraal in het netwerk Voka Culinair, in combinatie met zakelijke netwerking, kennis- en ervaringsuitwisseling.

Secretaris: Cassandra Cops

Voka Fietst

VOKA FIETST

Een sportief netwerk voor ondernemers. Fietsen onder gelijkgestemden om zo elkaar te motiveren.

Secretaris: Liesbeth Peeters

Logo Voka Golft

VOKA - GOLFT

Dit netwerk verenigt golfliefhebbers op regelmatige basis. Netwerking en de beleving van de golfsport staan centraal. De bijeenkomsten worden steeds georganiseerd bij één van de Limburgse golfclubs.

Secretaris: Dominic Schouterden

Voka Gazellen

VOKA GAZELLEN

Voka Gazellen is een netwerk voor bedrijfsleiders - eigenaars die tijdens hun generatie een aanzienlijke groei gerealiseerd hebben.

Secretaris: Ann Huveners en Dominic Schouterden

 

Meer info: 

Sara Davidson

Senior coördinator netwerken

+32 11 56 02 78 

sara.davidson@voka.be