Skip to main content
Voka Community -

Voka Plato

Voka Plato

Plato aanbod Limburg

Omdat groeien een constant proces van verandering is, kan je best wat ondersteuning gebruiken. Die ondersteuning en begeleiding vind je bij Plato. Plato is gebaseerd op drie pijlers: kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking onder gelijkgestemden. Interesse? Neem contact met ons op via chloe.rutten@voka.be.

Wat is Plato?

Plato is een peterschapsproject waarbij doorwinterde kaderleden uit grote bedrijven of bedrijfsleiders van KMO's vaste groepen van 12-15 kmo-bedrijfsleiders en beslissingsnemers gedurende 1 jaar, tijdens maandelijkse sessies, begeleiden. Zij stimuleren en ondersteunen vooral de groep om zoveel mogelijk ervaringen uit te wisselen. 

De noden, behoeften, knelpunten en concrete vragen van de groepsleden vormen het uitgangspunt om de 10 sessies een invulling te geven. Jij bepaalt dus samen met jouw collega-deelnemers welke thema’s aan bod komen.

De bedoeling is praktische, bruikbare informatie opdoen, onder meer via deskundigen, gastsprekers en concrete ervaringsuitwisseling, om zo de managementvaardigheden en het bedrijfsresultaat te verbeteren. Netwerking en ervaringsuitwisseling staan centraal in het programma.

Wil je je kandidaat stellen?

Klik dan hier.

Wil je graag meer weten? 

Contacteer Chloë Rutten (+32 11 56 02 52)

Welke groep past bij jou?

Plato Ondernemers

Voor ondernemers en zaakvoerders

Plato Business

Voor ondernemers en kaderleden van bedrijven actief in een specifieke markt 

Plato Familiebedrijven

Voor de familiale opvolger binnen de onderneming 

Twijfel je welk traject het best bij jou past?

Contacteer onze collega Chloë

Chloë Rutten

Senior coördinator Plato

Full bio of Chloë Rutten

Knop schrijf u in

plato

Vlaio