Plato aanbod Limburg

Omdat groeien een constant proces van verandering is, kan je best wat ondersteuning gebruiken. Die ondersteuning en begeleiding vind je bij Plato. Plato is gebaseerd op drie pijlers: kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking onder gelijkgestemden. Interesse? De nieuwe groepen starten op in het voorjaar van 2019. Je kan je hier inschrijven. Of graag eerst even kennis maken met Plato? Geef ons een seintje!

Wat is Plato?

Plato is een peterschapsproject waarbij doorwinterde kaderleden uit grote bedrijven of bedrijfsleiders van kmo's vaste groepen van 12-15 kmo-bedrijfsleiders en beslissingsnemers gedurende 1 jaar, tijdens maandelijkse sessies begeleiden. Zij stimuleren en ondersteunen vooral de groep om zoveel mogelijk ervaringen uit te wisselen. 

De noden, behoeften, knelpunten en concrete vragen van de groepsleden vormen het uitgangspunt om de 10 sessies een invulling te geven. Jij bepaalt dus samen met uw collega-deelnemers welke thema’s aan bod komen.

De bedoeling is praktische, bruikbare informatie opdoen, onder meer via deskundigen, gastsprekers en concrete ervaringsuitwisseling, om zo de managementvaardigheden en het bedrijfsresultaat te verbeteren. Netwerking en ervaringsuitwisseling staan centraal in het programma.

Wil je je kandidaat stellen? Klik dan hier.
Wil je graag meer weten? Contacteer Chloë Rutten (+32 11 56 02 52)

 

Welke Plato-groepen zijn er?

Plato Ondernemers
Voor ondernemers en zaakvoerders

Plato Experten
Voor kaderleden, managers, leidinggevenden & professionals

Plato Business
Voor ondernemers en kaderleden van bedrijven actief in een specifieke markt 

Twijfel je welk traject het best bij jou past? Contacteer Chloë Rutten (+32 11 56 02 52).

Knop schrijf u in

 

vlaio logo plato logo