Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Export Academy: Sessie 5 Best practices Limburg & uitreiking getuigschrift - bezoek Laureaat exportprijs
e

Export Academy: Sessie 5 Best practices Limburg & uitreiking getuigschrift - bezoek Laureaat exportprijs

Tijdens deze sessie brengen we een bedrijfsbezoek aan de winnaar van de Limburgse exportprijs. Een ideale gelegenheid om de praktijkervaring te horen van een Limburgs bedrijf met een uniek exportverhaal. Daarna blikken we samen met onze Export Academy Coach, Ralph Hendrikx terug op de afgelopen sessies om te zien wat jouw next steps zijn, gevolgd door een diploma-uitreiking. 

 

Package deal: bespaar 15% door de hele reeks te volgen

Dit is de vijfde sessie van het traject Export Academy 2019.
Wat is het traject? Samen met een Export Academy Coach begeleiden we je om een stap verder te zetten in je internationaal verhaal. Dit doen we aan de hand van inspiratie, praktijkgetuigenissen en discussies waarbij we reflecteren op het einde van de sessies naar mogelijke acties.  

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

 

 

In samenwerking met:

dhl

 

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo