Skip to main content

Themadagen

Ook dit jaar organiseert Voka - KvK Limburg enkele events specifiek voor een bepaalde doelgroep. Zo is er een dag speciaal voor de Management Assistants, HR profielen en marketing- en communicatie specialisten. 

Wat kan je verwachten? 

Wij organiseren voor jou een dag vol inspiratie. Naast enkele straffe sprekers die jou helemaal onderdompelen in het thema van dag, kan je voluit netwerken. Dit met allemaal met mensen die met de neuzen in dezelfde richting staan. 

We sluiten elke themadag af met een knal!! We reiken maar liefst drie Vokawards uit: 'Management Assistant award', 'Pers award', 'HR award' en zetten hiermee de topondernemer in zijn/haar specialisme in de kijker. We sluiten steeds af met een netwerkmoment waar we op een informele en gezellige manier een hapje en drankje kunnen consumeren. 

Voor wie? 

Iedereen die actief is of interesse heeft in een bepaald thema, kan zich inschrijven. 

Programma

Dag van Management Assistent

Tijdens dit inspirerend event (internationale secretaressedag) klinken we op de management assistent van het jaar. We nodigen tal van keynotesprekers uit die de avond mee vorm geven. Ben jij er de volgende editie weer bij? Hou zeker onze webpagina in de gaten 

logo

 

Voka - Kamer van Koophandel Limburg bekroont sinds 2010 de Management Assistent van het jaar. Deze award wordt uitgereikt aan de beste rechterhand wiens rol van onschatbare waarde is binnen de organisatie.

Lees hier alles over de Vokawards

Dag van HRM

Hoe zorg je voor een duurzaam HR-beleid? Op deze dag, 21 oktober 2022, brengen we HR-professionals samen waar we inhoudelijke en actuele thema’s onder de loep nemen.

HR Award

 

 

Sinds 2015 kozen we bij Voka - KvK Limburg voor de uitreiking van de HR Award (en niet meer de HR Manager) omdat we geloven dat er achter een goed HR beleid een sterk team staat en een sterk bedrijf. 

Lees hier alles over de Vokawards

Dag van Marcom

Een goede communicatie is key. Daarom bezorgen we jou op 24 november 2022 een inspirerend netwerkmoment vol ervaren sprekers en interessante
inzichten.

pers

 

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt sinds 1997 de pers award uit aan een onderneming of organisatie voor hun uitstekende communicatie met de pers. 

Lees hier alles over de Vokawards

Met dank aan onze partners

  

Inschrijven voor Dag van Management Assistant? 

Wil je Management Assistant Day niet missen? Dan zien wij jou graag terug op 21 april 2022! 

Schrijf je hier in 

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events