Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Themadagen

Wat kan je verwachten? 

Wij organiseren voor tal van verschillende expertenrollen een dag vol inspiratie. Naast enkele straffe sprekers die jou helemaal onderdompelen in het thema van de dag, kan je voluit netwerken. Dit met allemaal met mensen die met de neuzen in dezelfde richting staan.

We sluiten elke themadag af met de uitreiking van maar liefst zes Vokawards: 'Pers award', 'HR award', 'vastgoed award', 'Innovatie award', 'Limburgse exportprijs' en 'de fakkel'. Hiermee zetten we de topondernemer(s) in zijn/haar expertise in de kijker. 

VoKA One - Family Business Happening

De Voka One - Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers met straffe keynotes. We reiken ook elk jaar de Vokaward 'De Fakkel' uit aan een familiebedrijf. Dit jaar zal het event plaatsvinden op 29/05/2024.

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Al het 6de jaar op rij zetten wij het familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst in de kijker met het uitreiken van de Vokaward ‘De Fakkel’

Lees hier meer over de Vokaward

World for Smarties

Jaarlijks strijden Limburgse ondernemingen voor één van de drie Limburgse Exportprijzen van Voka – KvK Limburg. Deze exclusieve award reiken we uit in drie categorieën: ‘Young Export Potentials’, ‘kleine- en middelgrote ondernemingen' en 'grote ondernemingen’. Export blijft een belangrijke motor voor onze economie en net daarom zetten we deze Limburgse ondernemingen in de kijker tijdens een inspirerende avond met interessante sprekers en een gezellig netwerkmoment achteraf. Ben jij er volgende keer ook bij? Houd zeker deze pagina en onze social media kanalen in de gaten.

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg bekroont elk jaar een onderneming met de Limburgse Exportprijs. We willen exporterende bedrijven belonen voor hun inspanningen, want zij tonen dat internationale handel heel wat opportuniteiten biedt voor onze economie en maatschappij.

Lees hier alles over de Vokawards

Dag van HR

Hoe zorg je voor een duurzaam HR-beleid? Op deze dag brengen we HR-professionals samen waar we inhoudelijke en actuele thema’s onder de loep nemen. Ben jij er volgende keer ook bij? Houd zeker deze pagina en onze social media kanalen in de gaten!

HR-Award | VokAwards

Sinds 2015 kozen we bij Voka - KvK Limburg voor de uitreiking van de HR Award (en niet meer de HR Manager) omdat we geloven dat er achter een goed HR beleid een sterk team staat en een sterk bedrijf. 

Lees hier alles over de HR-Award

 

Dag van Vastgoed

Met het event 'Vastgoed award' brachten we in november 2022 top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerende en interactieve dag. Daarnaast lanceerden we voor het eerst de Vastgoed award, een prijs die werd uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar elke editie terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg. Ben jij er op 23/05/2024 ook bij? Houd zeker deze pagina en onze social media kanalen in de gaten.

Vokaward

In 2022 reikten we voor de eerste keer in de Voka geschiedenis de vastgoed award uit als onderdeel van de Vokawards. Op basis van sterke dossiers gaan we samen met een jury vol experten aan de slag om een prijs uit te reiken aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg en dit binnen drie categorieën. 

Lees hier alles over de Vokawards

 

Dag van MarCom

Een goede communicatie is key. Daarom bezorgen we jou in het najaar van 2024 een inspirerend netwerkmoment vol ervaren sprekers en interessante inzichten. Ben jij er in 2024 ook bij? Houd zeker deze pagina en onze social media kanalen in de gaten.

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt sinds 1997 de pers award uit aan een onderneming of organisatie voor hun uitstekende communicatie met de pers. 

Lees hier alles over de Vokaward

Innovatie Award 

Wie gaat er aan de haal met de felbegeerde Limburgse Innovatie Award. Zet je schrap voor een inspirerende dag, volledig in het teken van innovatie en de onderneming van morgen. Raak geïnspireerd door straffe sprekers of doe een praatje met onze adviseurs van Voka - KvK Limburg, innovatie ambassadeurs en tal van gasten. Daarnaast ontdek je wie er dit jaar aan de haal gaat met de prestigieuze Vokaward 'Innovatie award'. Ben jij er op 30/01/2024 ook bij? Klik hier voor meer info. 

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. We reiken ook dit jaar de felbegeerde Vokaward 'Innovatie award' uit aan de onderneming die er met kop en schouders bovenuit schiet wat betreft innovatie het afgelopen jaar. 

Lees hier alles over de Vokaward

Contactpersoon

Senne Timmermans

Coördinator events