Skip to main content

Themadagen

Wat kan je verwachten? 

Ook dit jaar organiseert Voka - KvK Limburg enkele events specifiek voor een bepaalde doelgroep. Zo is er een dag speciaal voor

  • de Management Assistants;
  • HR profielen;
  • marketing- en communicatie specialisten;
  • internationale ondernemers; 
  • innovatie specialisten;
  • familiale ondernemers en
  • ondernemers binnen de vastgoed sector.

Wij organiseren voor jou een dag vol inspiratie. Naast enkele straffe sprekers die jou helemaal onderdompelen in het thema van dag, kan je voluit netwerken. Dit met allemaal met mensen die met de neuzen in dezelfde richting staan. 

Uitreiking Vokawards!

We sluiten elke themadag af met een knal!! We reiken maar liefst vijf Vokawards uit: 'Management Assistant award', 'Pers award', 'HR award', 'vastgoed award', 'Innovatie award', 'Limburgse exportprijs' en 'de fakkel'. Hiermee zetten we de topondernemer(s) in zijn/haar specialisme in de kijker. We sluiten steeds af met een netwerkmoment waar we op een informele en gezellige manier een hapje en drankje kunnen consumeren. 

Grenzeloos

AfgelopenJaarlijks strijden Limburgse ondernemingen voor één van de drie Limburgse Exportprijzen (Vokawards) van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. We reiken jaarlijks deze felbegeerde award uit tijdens het event The World for Smarties. Er zijn drie categorieën: ‘Young Export Potentials’, ‘kleine- en middelgrote ondernemingen' en 'grote ondernemingen’. Export blijft een belangrijke motor voor onze economie. Dat bleek nogmaals uit onze Toekomstindicator die zopas verscheen. En net daarom zetten we deze Limburgse ondernemingen in de kijker tijdens een inspirerende avond met interessante sprekers en een gezellig netwerkmoment achteraf. 

Vokaward

Op 6 oktober 2022 reiken we de Vokawards Export award uit om exporterende bedrijven te belonen voor hun inspanningen op vlak van internationale handel. Sleep jij dit jaar deze gerenommeerde Vokaward in de wacht? Dien dan voor 5 september 2022 jouw dossier online in.

Dien hier jouw dossier in!

Vragen? Neem contact op met Christine Thonnon.

Lees hier alles over de Vokawards

Dag van HR

AfgelopenHoe zorg je voor een duurzaam HR-beleid? Op deze dag, 21 oktober 2022, brengen we HR-professionals samen waar we inhoudelijke en actuele thema’s onder de loep nemen. De editie van 2022 vond reeds plaats, ben jij er volgende keer ook bij? Houd zeker deze pagina en onze social media kanalen in de gaten!

Vokaward

Sinds 2015 kozen we bij Voka - KvK Limburg voor de uitreiking van de HR Award (en niet meer de HR Manager) omdat we geloven dat er achter een goed HR beleid een sterk team staat en een sterk bedrijf. 

Lees hier alles over de Vokawards

 

Dag van Vastgoed

Afgelopen - Met het event 'Vastgoed award' brachten we op 10/11/2022 top ondernemers uit de vastgoedwereld samen tijdens een inspirerende en interactieve dag. Daarnaast lanceren we voor het eerst de Vastgoed award, een prijs die wordt uitgereikt aan een uitzonderlijk vastgoedproject in Limburg. We zien elkaar terug op een impressionante locatie waar je jouw netwerk kan versterken en kan genieten van een sterk staaltje vastgoedontwikkeling in Limburg. De editie van 2022 vond reeds plaats, ben jij er volgende keer ook bij? Houd zeker deze pagina en onze social media kanalen in de gaten!

Vokaward

Voor het eerst rijken we dit jaar de Vastgoed award uit binnen drie categorieën: residentieel vastgoed/verblijfsaccomodatie, bedrijfsvastgoed en publiek vastgoed. Dit steeds met de focus op de vastgoedontwikkeling en niet het architecturale aspect. Dus is jouw project gerealiseerd vanaf 2019? De deadline om de dossiers in te dienen is reeds verstreken.

Juryleden : Leen Coenegrachts (Provincie Limburg), Véronique Claessens (Stad Genk), Maxime Kumpen (CBRE)

Lees hier alles over de Vokaward

Dag van MarCom

AfgelopenEen goede communicatie is key. Daarom bezorgden we jou op 24 november 2022 een inspirerend netwerkmoment vol ervaren sprekers en interessante inzichten. Wil jij de volgende editie zeker niet missen? Houd dan zeker de webpagina en al onze sociale media kanalen in de gaten!

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt sinds 1997 de pers award uit aan een onderneming of organisatie voor hun uitstekende communicatie met de pers. 

Lees hier alles over de Vokaward

Dig-In

30/11/2022 - Ontdek wie er dit jaar aan de haal gaat met de felbegeerde Limburgse Innovatie Award. Zet je schrap voor een inspirerende dag, volledig in het teken van innovatie en de onderneming van morgen. Raak geïnspireerd door straffe sprekers of doe een praatje met onze adviseurs van Voka - KvK Limburg, innovatie ambassadeurs en tal van gasten. Daarnaast ontdek je wie er dit jaar aan de haal gaat met de prestigieuze Vokaward 'Innovatie award'. 

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. We reiken ook dit jaar de felbegeerde Vokaward 'Innovatie award' uit aan de onderneming die er met kop en schouders bovenuit schiet wat betreft innovatie het afgelopen jaar. 

Lees hier alles over de Vokaward

Dag van Management Assistant

Afgelopen - Tijdens dit inspirerend event (internationale secretaressedag) klinken we op de management assistent van het jaar. We nodigen tal van keynotesprekers uit die de avond mee vorm geven. Ben jij er de volgende editie weer bij? Hou zeker onze webpagina in de gaten.

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg bekroont sinds 2010 de Management Assistent van het jaar. Deze award wordt uitgereikt aan de beste rechterhand wiens rol van onschatbare waarde is binnen de organisatie.

Lees hier alles over de Vokaward

Family Business Happening

Afgelopen - De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers! We reiken elk jaar de Vokaward 'De Fakkel' uit aan een familiebedrijf. De prijs is een belangrijke erkenning voor familiale ondernemingen met uitzonderlijke staat van dienst. Ben jij ook benieuwd naar wie de Vokaward 'De Fakkel' in de wacht sleept? Ontdek het samen met ons tijdens het event Family Business Happening dat elk jaar plaatsvindt. 

Vokaward

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Al het 6de jaar op rij zetten wij het familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst in de kijker met het uitreiken van de Vokaward ‘De Fakkel’

Lees hier meer over de Vokaward

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events