Skip to main content

Onder Ondernemers

onder ondernemers

Wat kan je verwachten? 

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door vier Limburgse bedrijven! Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van 4 Limburgse bedrijven, proef van de overheerlijke gerechten van de 2 gerenommeerde sterrenchefs Bert Meewis (Restaurant Slagmolen) en Alex Clevers (Vivendum) en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini. Bovendien laten de gastvrije bedrijfsleiders in het hart van hun onderneming kijken. 

Voor wie? 

We ontdekken samen met een selecte groep van gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO's en COO's tal van sterke ondernemingen. Deelnemen kan per sessie of je kan kiezen voor een jaarabonnement (uiterlijk in te schrijven voor 15 mei 2022)

Programma

AFGELOPEN | Willy Reynders Tuinarchitectuur versus Vivendum

Willy Reynders startte in 1978 zijn eigen architectenbureau. Verschillende prijzen zoals 'De Vlaamse Tuinaannemer' en 'De Limburgse Tuinaannemer' werden in het verleden al toegekend aan het bureau. Het gaat van conceptualisatie van een droomtuin tot de realisatie, renovatie en het onderhoud ervan. Kortom de totaalpartner in groen. 

Sterrenchef Alex Clevers van Vivendum serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

AFGELOPEN | Vanderstraeten versus Slagmolen

Vanderstraeten ontwerpt, bouwt, financiert en onderhoudt gebouwen in de publieke en private sector. Al meer dan 85 jaar. Gestoeld op traditie, kennis en vakmanschap. En met een open blik op de toekomst. Vandaag is Karel Luyckx gedelegeerd bestuurder - CEO van Vanderstraeten. Michel Vanderstraeten is gedelegeerd bestuurder van de VDS Group. Eén naam met ondertussen al de derde generatie.

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

AFGELOPEN | Nelissen Steenfabrieken versus Vivendum

Nelissen Steenfabrieken, fabrikant van gevelstenen en gevelisolatiesystemen, is een gevestigde waarde in Limburg. De rijke geschiedenis van dit bedrijf begon meer dan 100 jaar geleden, toen Nelissen zich als lokaal familiebedrijf op de binnenlandse markt profileerde. Vandaag de dag heeft het bedrijf zich ontpopt tot een grote speler op de internationale markt met een omzet van 185 miljoen stenen. Al 4 generaties lang biedt Nelissen Steenfabrieken gevelstenen van de hoogste kwaliteit. Neven Carlos Jorissen, Burt Nelissen en Joeri Gevers, telgen van de 4de generatie staan nu aan het roer van de organisatie. 

Sterrenchef Alex Clevers van Vivendum serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

AFGELOPEN | H. Essers versus Slagmolen

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt transport- en logistieke oplossingen over heel Europa. Het familiaal bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie en farma.

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini.

Inschrijven voor alle inspiratietours?

Neem jij een kijkje achter de schermen van één van deze inspirerende gastbedrijven? En geniet je daarbovenop nog graag van een heerlijk sterrendiner met aangepaste wijnen? Schrijf je dan zeker volgend jaar (2023) in voor alle edities bij topondernemers in Limburg. 

Herbeleef de editie bij Vanderstraeten

Herbeleef de editie bij Vanderstraeten

Herbeleef de editie bij Willy Reynders Tuinarchitectuur

Herbeleef de editie bij Willy Reynders Tuinarchitectuur

Met dank aan onze partners

logo

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events