Skip to main content

Onder de Sterren

Het gala voor ondernemend Limburg

In 2022 organiseerden we een gloednieuw event 'Onder de sterren', het gala voor ondernemend Limburg. Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt tijdens dit exclusieve event de Ondernemersprijs Herman Dessers uit. Het doel van deze prijs is het belonen van een persoon, een onderneming, een vereniging, een instelling of een groepering uit Limburg die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft ten voordele van Limburg, waardoor de provincie een positieve uitstraling krijgt buiten haar grenzen.

De Ondernemersprijs Herman Dessers is genoemd naar de directeur die de Kamer voor Handel en Nijverheid Limburg maar liefst 42 jaar leidde, van 1949 tot en met 1990.

Voor wie? 

Voor elke Limburgse ondernemer die samen met ons dé Limburgse ondernemer van het jaar wil vieren op een groots event. Naast de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers maken we er een heuse awardshow van waar alle winnaars van een Vokaward in de kijker worden gezet.

Inschrijven voor dit event? 

De eerste editie van 'Onder de Sterren' vond reeds plaats op 2 juni 2022. Benieuwd wanneer de nieuwe editie zal doorgaan? Houd zeker onder website en social media kanalen in de gaten. 

Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Ook dit jaar reiken we de Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers' uit

Kom er alles over te weten

Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers'

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Met dank aan onze partners

onder de sterren voka limburg ondernemersprijs herman dessers

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events