Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Onder de Sterren

Jaarvergadering, Voka - KvK Limburg

Ook dit jaar bundelden we de Limburgse ondernemerskrachten om zo samen te ondernemen en te groeien. Op 6 juni 2024 nodigden we jou uit om deze beloftes te verzilveren op ‘Onder de Sterren’. De jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, een exclusieve awardshow met als apotheose de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers.

Schrijf je in!

 

Tijdens de jaarvergadering kijken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en blikken we vooruit op wat er nog komen gaat. Het belooft een boeiende en inspirerende netwerkavond te worden waar we onze krachten bundelen om het ondernemersklimaat in Limburg verder te versterken, te verbinden en te verdedigen.  

Voor wie? 

Voor elke Limburgse ondernemer die samen met ons dé Limburgse ondernemer van het jaar wil vieren op een groots event. Naast de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers maken we er een heuse awardshow van waar alle winnaars van een Vokaward in de kijker worden gezet.

Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar. Ook in 2024 reiken we de Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers' uit

Kom er alles over te weten

Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers'

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Contactpersoon

Senne Timmermans

Coördinator events