Skip to main content
Map

Onder de Sterren

Jaarvergadering, Voka - KvK Limburg

“Succes is niet definitief, mislukken is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.” Ook dit jaar bundelen we de Limburgse ondernemerskrachten om zo samen te ondernemen en te groeien. Op donderdag 8 juni 2023 nodigen we jou uit om deze beloftes te verzilveren op ‘Onder de Sterren’. De jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, een exclusieve awardshow met als apotheose de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers.

Tijdens de jaarvergadering kijken we terug op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en blikken we vooruit op wat er nog komen gaat. Het belooft een boeiende en inspirerende netwerkavond te worden waar we onze krachten bundelen om het ondernemersklimaat in Limburg verder te versterken, te verbinden en te verdedigen.  

Voor wie? 

Voor elke Limburgse ondernemer die samen met ons dé Limburgse ondernemer van het jaar wil vieren op een groots event. Naast de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers maken we er een heuse awardshow van waar alle winnaars van een Vokaward in de kijker worden gezet.

Inschrijven voor dit event? 

Onze jaarvergadering zal plaatsvinden op donderdag 8 juni 2023 in de Trixxo Arena te Hasselt. Wil jij ook deel uitmaken van deze schitterende avond? Klik op onderstaande button en schrijf je in!

Klik hier

Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Ook dit jaar reiken we de Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers' uit

Kom er alles over te weten

Vokaward 'Ondernemersprijs Herman Dessers'

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Met dank aan onze partners

onder de sterren voka limburg ondernemersprijs herman dessers

 

Contactpersoon

Senne Timmermans

Projectmedewerker communicatie & events