Skip to main content

Zomerkasteelfeest 

zomerkasteelfeest voka limburg

Wat kan je verwachten? 

Historische top locatie 

Naar hartenlust samenkomen, gezellig netwerken op een zomerse avond in een prachtig en idyllisch decor? Dat wil zeggen dat de tijd weer aangebroken is voor  het Zomerkasteelfeest. We klinken niet enkel op een sterk ondernemend Limburg en de start van het nieuwe netwerkjaar, maar huldigen ook de top drie oudste jarige bedrijven. Na een succesvolle editie in 2021, nodigen we jou graag op woensdag 24 augustus opnieuw uit in het Kasteel van Ordingen te Sint-Truiden, een impressionant kasteel in hartje Haspengouw. 

Feest voor 'jarige bedrijven'

Ook in 2022 huldigen we bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg tal van jarige Limburgse bedrijven die een jubileum vieren ter erkenning van hun jarenlange zin voor ondernemen en de groei die deze bedrijven verwezenlijken in onze regio. Er wordt bovendien van de gelegenheid gebruik gemaakt om de drie oudste jarige bedrijven die dit jaar een jubileum vieren, in de bloemetjes te zetten. 

Uniek sterrenconcept

Zien we jou op deze feestelijke locatie met heerlijke culinaire gerechten, aangepaste wijnen en sfeervolle muziek? Aarzel niet en laat je omverblazen tijdens deze onvergetelijke avond. Want dit jaar verrassen we jou met een uniek en niet te missen concept tijdens het seated dinner. Sterrenchefs Bert & Giel Meewis -Slagmolen-, Koen Somers -Kristalijn- en Alex Clevers -Vivendum- verbluffen je met een subliem driegangenmenu. 

zomerkasteelfeest voka limburg

Voor wie? 

Ondernemers, managers en politici

Programma

  • 18u30 - Ontvangst met aperitief & hapjes
  • 19u00 - Verwelkoming door Karin Van De Velde, Voorzitter Voka - Kamer van Koophandel Limburg
  • 19u15 - Tom Vandeput, gedeputeerde van economie van de Provincie Limburg zet de top 3 van oudste jarige bedrijven in de bloemetjes
  • 19u30 - Opening van de zomerse buffetten & sfeervol netwerken

Inschrijven voor dit event? 

Wil je deze top editie niet missen? Dan zien wij jou graag terug op 24 augustus 2022! 

Schrijf je hier in

Herbeleef de vorige editie hier!

Met dank aan onze partners 

zomerkasteelfeest voka limburg

 

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events