Skip to main content

Voka Open Bedrijvendag

Wat kan je verwachten?

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos. In 2022 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 32e keer plaats en dit op zondag 2 oktober. Als bezoeker krijg je de unieke kans om te ontdekken hoe je favoriete producten gemaakt worden, hoe bedrijven tewerk gaan, waar je buurman werkt,... Voor een bedrijf is het dan weer dé gelegenheid om trots te tonen wat er dag in dag uit achter de bedrijfsmuren gebeurt en uit te pakken met nieuwe gebouwen, producten, collega's en nog veel meer! 

“De missie van Voka Open Bedrijvendag is het ondernemerschap tonen aan het grote publiek. Een maatschappelijke rol die we met veel goesting vanaf nu 365 dagen, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 vervullen.”

Voor wie? 

We brengen jou als (Limburgse) ondernemer in contact met het grote publiek. Zo krijg je de kans om dichter bij de grote massa te staan en zo te tonen wat er dag in dag uit achter jouw bedrijfsmuren gebeurt. 

Programma 

Meer info volgt later, hou onze website en social media kanalen in de gaten!
Volg ons op: LinkedIn - Facebook - Instagram - Twitter 

De editie in 2022 vond reeds plaats op zondag 2 oktober. Neem jij volgend jaar ook deel aan de Voka Open Bedrijvendag? Hou je mailbox en onze social media kanalen zeker en vast in de gaten.

Herbeleef de vorige editie

Herbeleef de vorige editie

Contactpersoon

Kim Jacobs

Verantwoordelijke ledenrelaties