Skip to main content
  • Langlopende trajecten
Voka Community -

Innoveren met Voka - KvK Limburg

Cyberveilig digitaal transformeren

Wil je de interne processen efficiënter en digitaal organiseren? Of jouw medewerkers en klanten beter servicen door online tools te gebruiken en de manuele handelingen te verminderen? Wil je een wendbare organisatie worden, klaar voor de toekomst? In dit traject ga je aan de slag met de digitale strategie van jouw onderneming.

Vragen? Contacteer Rolan Linsen

DigiHub

Digitaliseren betekent investeren in de groei van je onderneming. Deze uitdagende verandering brengt belangrijke kansen met zich mee, maar het is niet altijd eenvoudig. In de Voka Digihub kun je daarom terecht voor advies, expertise, experiment én financiële steun (dankzij EFRO en Vlaio). Samen met jou werken we aan een actieplan op maat, matchen we je met de juiste experten of kennisinstellingen en krijg je ruimte om te testen.

Meer info over de DigiHub vind je hier

Vragen? Contacteer Rolan Linsen

Digital Leaders

Welk leiderschap is nodig om je bedrijf doorheen de digitale revolutie te loodsen? Digital Leaders geeft CEO’s en managers van de maakindustrie kaders, inspiratie van koplopers en begeleiding op maat van top-coaches. In dit uniek leiderschapsprogramma ontwikkel je een vernieuwde visie en een strategisch veranderingsstrategie voor je onderneming.

Vragen? Contacteer Veroniek Hermans 

DigitSME

Digitaliseren om internationaal te groeien. Ben jij als ondernemer internationaal actief of wil je de eerste stappen over de grens zetten? Maar weet je nog niet of je digitale marketingkennis voldoende groot is om de buitenlandse uitdaging aan te gaan? Neem dan zeker deel aan het Interreg-project DigitSME! Samen met collega-ondernemers uit de Euregio Maas-Rijn en met de hulp van experten word jij ondersteund om je internationale marketingkennis in de almaar digitaliserende wereld bij te schaven. Via digitalisering vergroot je je kansen op de internationale markt! Benieuwd wat de huidige status van jouw bedrijf is? Klik hier om je eigen digitale internationale maturiteit in kaart te brengen via onze scan.

Vragen? Contacteer Ward Smits

Scouting Industrie 4.0

In het netwerk Scouting Industrie 4.0 focussen we op de impact van digitalisering op de operationele processen in maakbedrijven. Iedereen heeft al wel eens een presentatie gezien van de vierde industriële revolutie, waarbij de theorie vaak evident lijkt. Maar in de industrie is zo’n digitale evolutie minder vanzelfsprekend, bedrijven kunnen niet zomaar hun infrastructuur en business model overboord gooien. Door bedrijven aan het woord te laten krijgen de deelnemers inzichten over de voorbereiding die noodzakelijk is om te kunnen transformeren. Welk proces moet er eerst aangepakt worden? Vervolgens worden we meegenomen voor een rondleiding doorheen de productie, zo koppelen we de theorie aan de praktijk.

Vragen? Contacteer Sebastien Conings

Voka Digichange

Langdurig begeleidingstraject (3 jaar) om gestructureerd en systematisch digitaal te transformeren. Aan de hand van een gepersonaliseerd stappenplan werk je aan digitalisering van je strategie, organisatie en processen. 

Meer info over het Voka Digichange vind je hier

Vragen? Contacteer Veroniek Hermans 

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo