Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Ik wil talent aanwerven en versterken

Ben je op zoek naar manieren om medewerkers aan te trekken? Of wil je jouw personeel beter opleiden en langer aan boord houden? 
Ontdek hoe je in contact komt met talent & hoe wij ondersteunen bij je HR-beleid. Bekijk hier de mogelijkheden. 

Maak een keuze:

Welt, naar een inclusief HR-beleid

Ontdek hoe je via een inclusief HR-beleid vacatures kan invullen en wendbare loopbanen kan creëren voor elk talent. Je neemt deel aan vier inhoudelijke sessies waarin je aan de slag gaat om duurzame loopbanen te faciliteren. Zo haal je het potentieel uit ieder talent! Dankzij deze inclusieve aanpak groeien bedrijven uit tot innovatieve, wendbare en werkbare organisaties.

Meer info

JobsIn

Heb je als bedrijf een jobaanbieding? Kijk dan snel of jouw gemeente reeds is aangesloten bij het jobplatform JobsIn. We brengen er alle jobs uit jouw gemeente samen in één overzichtelijke website. Via lokale communicatie zet JobsIn volop in op werken in de eigen omgeving, in de gemeente van je hart.

Meer info

Voka Open Bedrijvendag

Toptalent aantrekken dankzij je sterk werkgeversmerk! Voka Open Bedrijvendag is dé ideale tool om je medewerkers, je ware ambassadeurs, in de kijker te zetten tijdens de grootste teambuilding van het jaar.

Meer info

De werknemers van morgen ontmoeten? Laat scholieren en doctorandi kennismaken met de arbeidsmarkt en maak werk van een snellere doorstroom vanuit het onderwijs. Ontdek hier hoe je in contact komt met jong talent.

Jobdreamday

Tijdens de Jobdreamday brengen we lokale bedrijven en laatstejaarsstudenten van de deelnemende gemeente met elkaar in contact. Het doel is om studenten te inspireren door hen bewust te maken van de diverse carrièremogelijkheden die beschikbaar zijn in de regio. Door de lokale bedrijven te presenteren, krijgen de studenten een beter beeld van hun potentiële carrièrepaden. Zo willen we bijdragen aan het vinden van nieuw talent voor bedrijven via lokale studenten. Dit initiatief benadrukt tevens de voordelen van lokaal werken, zoals minder verkeer, duurzaam woon-werkverkeer en een gezonde werk-privébalans.

Meer info

PhD Innovation Café

In dit café brengen we ondernemers en jonge onderzoekers van hogescholen en universiteiten samen. Doel: een sterkere band tussen wetenschap en bedrijfswereld. Het Innovatiecafé biedt je de kans om jonge onderzoekers te ontmoeten, in debat te gaan over innovatief onderzoek en de mogelijkheden voor samenwerking of aanwerving te exploreren.

Meer info

From PhD to SME

From PhD to SME is een joint venture tussen de UGent en Voka Oost-Vlaanderen. Het project koppelt kmo’s van jonge onderzoekers. Missie? De koudwatervrees bij beide partijen wegnemen door ze actief te laten samenwerken.

Meer info

Talentcenter

Vandaag veranderen elk jaar 18.000 kinderen van studierichting omdat de initiële keuze niet de juiste bleek. Een latere overstap baadt al te vaak in een negatieve sfeer: leerlingen krijgen de indruk dat ze gefaald hebben en worden sneller schoolmoe, wat leidt tot een stijgende ongekwalificeerde uitstroom. Op die manier gaat talent nodeloos verloren.

Het Talentcenter wil de talenten en interesses van kinderen centraal stellen door een persoonlijke en wetenschappelijke laag te leggen bovenop het bestaande aanbod aan studiekeuzebegeleiding. Want elk talent telt!

Meer info

Contact met onderwijs

We helpen ondernemers om contact te leggen met het onderwijs, zowel met secundaire richtingen als het hoger onderwijs. Zo brengen we bedrijfsleiders samen met directie, vakleerkrachten en studenten en creëren we een lokaal netwerk tussen ondernemers en toekomstige medewerkers. Ons breed en persoonlijk netwerk delen we graag met onze leden. Neem contact met Voka via onderstaand formulier.

Op zoek naar (toekomstig) talent? Wij helpen je op weg! Vul jouw gegevens in en we contacteren je zo snel mogelijk.

This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 Wens je meer info? Stuur een mailtje naar Arne of Helena.

 

From PhD to SME
Tim Schokkaert (zaakvoerder) en Luc Feyaerts (CEO) van Asoreco (resp. tweede van links en tweede van rechts) werkten samen met enkele doctorandi in het traject ‘From PhD to SME’.