Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Jobdreamday

Jobdreamday

Steeds meer bedrijven hebben moeite om hun vacatures in te vullen. Nieuw talent vinden wordt met de dag uitdagender. Via de Jobdreamday brengen we bedrijven in contact met laatstejaarsstudenten uit de regio om hen te inspireren over de lokale carrièremogelijkheden. De bedrijven komen zo in de kijker te staan bij studenten en leerkrachten.

Het doel is om de studenten te inspireren en hen bewust te maken van de bedrijven die actief zijn in de regio. Door lokale bedrijven te presenteren, krijgen studenten een beter beeld van de mogelijkheden die er zijn. De Jobdreamday draagt op deze manier bij aan de zoektocht naar nieuw talent voor bedrijven, door de instroom van lokale leerlingen te vergroten.

jobdreamday foto
Waarom een Jobdreamday?

Omdat we ervan overtuigd zijn dat we studenten hiermee inspireren in de zoektocht naar de passende studie of een eerste job. 

  • De droomjob is dichterbij dan je denkt. De deelnemende gemeentes huisvesten talrijke, innovatieve ondernemingen die getalenteerde medewerkers tewerkstellen. We stellen hen graag in de spotlights. 
  • Omdat lokaal werken tal van voordelen biedt: je staat niet in de file, je kan kiezen voor duurzaam woon-werkverkeer en voor een evenwichtige werk-priv√©balans.
  • We hopen de studenten een boeiende dag te geven die resulteert in de job van hun dromen.
Jobdreamday in jouw regio?