Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Welkom in ons netwerk

Welkom in ons netwerk

Als lid maak je deel uit van een netwerk van meer dan 3.000 ondernemers met groeiambities. Ondernemers coachen, verdedigen en verbinden, dat is onze missie.

Voor elk soort onderneming hebben we een traject op maat uitgewerkt en netwerking staat centraal binnen onze organisatie.

Samen creëren we een optimaal kader om jouw onderneming te laten groeien en vertalen we de nieuwste inzichten in een relevant en kwalitatief opleidingsaanbod voor jou en je medewerkers. Zo kom je terecht in een community die veel verder reikt dan je eigen sector.

We geven onze Antwerps-Wase ondernemers een sterke en duidelijke stem op lokaal, Vlaams, federaal en internationaal niveau. Alles draait rond het juiste idee en de juiste mensen. Wij zijn jouw partner in het vinden, bouwen en onderhouden van een sterk netwerk.

Blijf op de hoogte

Benieuwd welke opleidingen, netwerkactiviteiten en begeleidingstrajecten we voor jou organiseren? Of blijf je graag up-to-date met onze wekelijkse nieuwsbrief en mobiliteits- of ander nieuws? Of je nu CFO, hr-verantwoordelijke of duurzaamheidsmedewerker bent: er is altijd een relevant aanbod voor jou.

Kies hier je communicatievoorkeuren 

Makkelijk aanmelden voor onze activiteiten? Maak ineens een profiel aan op onze website. Zo hoef je maar één keer je gegevens in te vullen. Je beheert er ook makkelijk je mailvoorkeuren. 

Maak hier je profiel aan

Onze thematische trajecten

Laat uw bedrijf groeien met de trajecten van Voka

VCDO

Welt

HR Hub

Digi Hub

Jong Voka

Jouw belangen als ondernemer

Haven Mobiliteit Industrie

We ontmoeten je graag tijdens