Skip to main content

Jong Voka

Jong Voka verenigt jonge ondernemers en high potentials in Vlaanderen. Het biedt een dynamisch netwerk om ervaringen uit te wisselen, open discussies te voeren en contacten te leggen die helpen in de uitbouw van hun persoonlijk ondernemersnetwerk. Daarbij wordt het nuttige altijd aan het aangename gekoppeld. De basis wordt gevormd in de acht lokale Jong Voka-werkingen.

We stimuleren professionele, economische en persoonlijke groei door netwerkmomenten, inspirerende lezingen, bedrijfsbezoeken, debatten en andere activiteiten te organiseren. De jonge ondernemer wordt geconfronteerd met een pak kennis en ervaring en breidt zo de eigen kennis en ervaring verder uit. Daarnaast ondersteunt Jong Voka de ontwikkeling van jonge ondernemers door middel van advies, opleidingstrajecten en expertenpanels.

Ondernemers laten groeien, daar werkt Jong Voka gedreven aan mee. Door het samenbrengen, inspireren en begeleiden van jonge ondernemers, met de steun en organisatie van zijn lokale werkingen, is Jong Voka dan ook de katalysator voor jong ondernemerschap!

Wat leeft er bij Jong Voka?
  • Verschillende regionale activiteiten zoals debatten, bedrijfsbezoeken, sportactitiviteiten, ‘Young meets experience’, Crunch Café’s, champagneparty’s,...
  • De Inspiratiemeeting gekoppeld aan het Vokacongres
  • De Maand van de Jonge Ondernemer
  • Internationale reizen

Wat biedt Jong Voka?

  • Netwerk uitbreiden
  • Nieuwe expertises kunnen ontwikkelen
  • Een waaier aan nieuws en informatie
  • Advies en diensten

 

Bekijk de lokale pagina's om meer te weten te komen over de Jong Voka werking, het bestuur en de activiteiten in jouw regio.

#JongVoka op social media

Facebook  LinkedIn  Twitter

Netwerking
  • Online

Jong Voka Limburg online bedrijfsbezoek Soubry Roeselare

Fysieke netwerkevents zijn nog even uit den boze, maar bij Jong Voka blijven we niet bij de pakken zitten. Samen met enkele andere Jong Voka werkingen sloegen we de handen in elkaar voor een gloednieuwe digitale beleving, in de vorm van een blik achter de schermen bij pastafabrikant Soubry uit Roeselare.

Netwerking

Jong Voka Limburg: Breakfastclub februari: Ismaël Ben-Al-Lal - U2P GROUP (Futech & iLumen)

Ismaël Ben-Al-Lal, winnaar van de Limburgse Innovatie Award 2020, zal op 2 februari tijdens een panelgesprek met voorzitter Stijn Martens zijn visie over innovatief ondernemen uit de doeken doen. We krijgen een exclusieve kijk achter de ondernemer Ismaël Ben-Al-Lal op zowel innovatief maar ook strategische en sportief vlak. 

Netwerking
  • Online

Jong Voka Vlaams-Brabant: Panelgesprek ‘1 jaar na corona’

Begin 2020 had niemand durven vermoeden wat voor een bijzonder lastig en uitzonderlijk jaar het zou worden. Dat veranderde in maart, toen corona insloeg als een bom. De gevolgen kennen we ondertussen allemaal: massaal thuiswerk, lockdowns, en zeer rake klappen voor de Belgische en internationale economie. Hoe ziet de situatie er een jaar later uit? Dat gaan we na tijdens het online panelgesprek ‘1 jaar na corona’, dat plaatsvindt op 11 februari 2021.

Opleiding

Management Essentials

Bouw in zes modules de nodige kennis op over verschillende managementdomeinen, strategie en leiderschap. Zo bereiden we je voor op een leidinggevende carrière, samen met een groep van peers met passie voor intrapreneurship. Op die manier leer je niet enkel van experts, maar ook van elkaar.