Skip to main content
Marina Doggen (Gutami Solar): “Dankzij Voka sta ik als ondernemer nooit alleen”
Ledenverhaal

Marina Doggen (Gutami Solar): “Dankzij Voka sta ik als ondernemer nooit alleen”

“Gutami wil een Groene Frontrunner zijn in de energietransitie naar 100% duurzame energie. Bij Voka – KvK Limburg helpen ze mij bij het zoeken naar opportuniteiten en spelen ze in op de noden waar ik als ondernemer mee zit. Je voelt je altijd gesteund omdat je bij Voka – KvK Limburg er niet alleen voor staat.”

Hoe kan Voka - KvK Limburg jou versterken, verbinden en verdedigen?
Ledenverhaal

Joris Vrancken (P&V Panels): “Dankzij Voka heb ik mijn perfecte zakenpartner gevonden”

“Als ondernemer is het belangrijk om mensen te leren kennen die jou vooruit kunnen helpen. Daarbij komt het ruime netwerk van Voka – KvK Limburg absoluut van pas. Je wisselt ervaringen uit en leert nieuwe invalshoeken ontdekken. Bij mij heeft dat het ondernemersvuur nog meer aangewakkerd.”

Voka Vaart Aalst: een nieuwe thuis voor ondernemers
Nieuws

Voka Vaart Aalst: een nieuwe thuis voor ondernemers

Vrijdag 15 oktober 2021: opening van Voka Vaart, de nagelnieuwe stek van Voka Oost-Vlaanderen, op het Werfplein in Aalst. Geert Moerman (gedelegeerd bestuurder Voka Oost-Vlaanderen), Jef Wittouck (voorzitter Voka Oost-Vlaanderen en managing director Christeyns), Jens Van Mol (regiovoorzitter Aalst en CEO Skill BuilderS) en Roseline Van Damme (regiovoorzitter Dendermonde en co-CEO Abetec) koesteren alvast hoge verwachtingen.

Timemanagement voor ondernemers
Nieuws

Tijd om te vieren! Als die er is

Maandenlang hield corona de wereld in een wurggreep. Gelukkig komt er  stilaan licht aan het einde van de tunnel, en mogen we opnieuw dromen van fysieke evenementen.