Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Antwerp.SRL

Antwerp.SRL

Antwerp.SRL zoekt naar de sterkste connecties tussen bedrijven en onderzoekers zodat hun samenwerkingsverbanden straks het verschil kunnen maken in onze innovatieve kennisregio.

Onze regio is een belangrijke voortrekker op verschillende vlakken. De haven en het grote aantal petrochemische spelers zijn van onschatbare toegevoegde waarde. Maar ook op vlak van digitalisering, duurzaamheid en een gezonde leefomgeving valt er steeds meer te beleven - en te innoveren. Onze sterktes bundelen we maximaal in deze samenwerking, om onze regio nog sterker te doen excelleren. 

Ondernemers: versterk je onderneming met een freelance R&D-team

Natuurlijk wil je innoveren. Dat vraagt onderzoek en ontwikkeling en vooral veel meer talent dan je zelf misschien in huis kan halen. Antwerp.SRL brengt je in contact met universitaire onderzoeksteams die jouw innovaties naar nieuwe niveaus tillen.

Onderzoekers: valoriseer uw onderzoek met bedrijfspartners

Jij en je team voeren fantastisch onderzoek. En precies daarom moeten je inzichten verder verspreid raken dan een proefbuis of wetenschappelijke publicatie. Via het netwerk van Antwerp.SRL bereik je een geïnteresseerde groep van ondernemers die met je onderzoeksresultaten aan de slag willen gaan.

Founding partners

Antwerp.SRL is een samenwerking tussen de Universiteit Antwerpen en Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. De synergie tussen deze twee founding partners mag duidelijk zijn: wanneer ondernemerschap en onderzoek samenkomen, scheren we hoge toppen. 

De strategische beleidsvisie Routeplan 2025 van Voka en de valorisatiedomeinen van de Universiteit Antwerpen vormen hierbij onze leidraad.

Provincie Antwerpen steunt de werking van Antwerp.SRL.