Bryo voor starters

Bryo staat voor Bright & Young en is een netwerk van jonge, gedreven mensen die goesting hebben om hun idee in de praktijk om te zetten. Als je deelneemt aan Bryo, word je 3 jaar lang begeleid bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op je weg liggen voor, tijdens en kort na de opstart of overname van je eigen zaak. We doen dat via gezamenlijke activiteiten tussen gelijkgestemden, maar ook via individuele coaching.

Bryo, een project van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, is er voor mensen tussen 18 en 36 jaar met zin om te ondernemen. Voldoe jij aan deze omschrijving? Dan is Bryo misschien wel het traject voor jou!
Hoofdingrediënten voor dit project zijn kruisbestuiving en ervaringsuitwisseling. Binnen dit netwerk vind je als deelnemer een klankbord voor al je startersvragen en uitdagingen die een startende onderneming het hoofd moet bieden. Dat gebeurt niet alleen via maandelijkse activiteiten, workshops en netwerkmomenten, maar ook via individuele coaching.

De stichtende partners zijn Voka VEV, BNP Paribas Fortis, Microsoft, SD Worx en Deloitte Fiduciaire. Daarnaast geniet Bryo de steun van de Vrienden van Bryo, een fonds van maatschappelijk geëngageerde personen uit het economisch speelveld. Het fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Interesse?

Kom langs op een Bryo roadshow bij jou in de buurt of neem een kijkje op de Bryo-website!
Neem contact op met een van de regionale Bryo coördinators (zie bij de lokale info in het menu) of met Annelies Maes, projectmanager Bryo..

Annelies Maes - Projectmanager Bryo - annelies.maes@voka.be  - +32 498 81 84 24


 

Bryo en partners