Skip to main content
  • Alundi®

Alundi®

AlundiProductiemedewerkers, shift- en werfarbeiders zijn niet altijd gemakkelijk te bereiken. En vaak beschikken zij niet over een eigen professioneel e-mailadres. Toch is ook in uw bedrijf een betrouwbaar samenwerkingsplatform voor de werkvloer of werf belangrijk. 

Met Alundi® creëert u een social intranet op maat: een eenvoudige tool die uw medewerkers op de werf of in de nachtshift meer betrokken maakt. Alundi® heeft geen e-mailadressen nodig. De app werkt op basis van de gsm-nummers van uw medewerkers. 

Een reminder bij een geplande interventie? Een afwezigheid melden? Toegang verlenen tot de allerlaatste update van een manual? Een tevredenheidsenquête organiseren? Of een instructievideo verspreiden naar een specifiek team om hun veiligheidsbewustzijn op peil te houden? Dankzij Alundi® communiceert u met elke arbeider van uw onderneming – individueel of in teamverband.
Bent u op zoek naar een oplossing om de samenwerking tussen uw medewerkers op kantoor en op de werkvloer of werf vlotter te laten verlopen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende demo en ga daarna zelf aan de slag met een gratis testversie.

//CONTACT
Jakob Heremansstraat 11
9000 Gent
09 223 97 03
hello@alundi.eu
www.alundi.eu

Alundi logo